Ftmaasya Kızım 13 aylik ve yürümüyor malesef yürümesi için neler yapmalıyım kızlar bizle aynı durumda olan var mi🤦♀️
Gzde07 Ftmaasya her çocuk bu aylarda yürüyecek diye bişey yok geç de olabilir erken de zamanı geldiğinde yürüyecektir
nur-nr_123 Ftmaasya 13 aylıkken yürüdü oğlum cnm arada elelrini bırakıyordu ama cesaret edemiyordu bnde koridora oturup 2-3 adım atmasını sağlayıp oyun oynar gibi kucaklıyorum fln elinden tutuyordum tutuyordum alıştı gitti yürüdü
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ftmaasya Olabilir. 18 aya kadar çok da normal bir durum. :) Kilosu nasıl
Ftmaasya AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 11 buçuk kilo doktora götürdüm kilosu fazla demişti 1 yasa göre
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ftmaasya Yo çok kilosu yok. Korkuyordur. Elinden tutup yüritün aranıza kısa mesafe koyun ayakta dursun, karşısına geçin sevdiği bir şeyi uzatın. Gibi pekiştirebilirsiniz.
Ygz30 Ftmaasya kiloda etkiliyodur.Arkadaşımın oğlu tosbikdi biraz geç yürümüştü.Şuan koşuyor🤗her bebek bir değil.
Tnshmszynp Ftmaasya kızım 21aylık yürüdü. Çıkardıgım ders yere bırakın düşsün kalksın uzağa oyuncak atın almaya çalışsın elinden tutun koltuklarda gezinsin. 3-4doktor gezdik çok kafama taktım sonunda yürüdü
_mercanligunler Tnshmszynp yaa gerçekten mi benim kızımda şuan 20 aylık yürümüyor 😢 tel elinden tutunca ya da koltuk kenarlarında çok iyi yürüyor ama asla ellerini bırakıp adım atmıyor, doktorlarda bi sorun olmadığını söyledi cesaret edemiyor
Mom987 Ftmaasya Elinizden tutunca yürüyorsa yakında Kendi de yürür 13 ay hiçte geç bir süre değil. Zorlamadan teşvik edin
nursocum Ftmaasya çok komik cidden ne alaka ya deseydin 😂 benim oğlum 11 aylık yürüdü o zaman 11 -12 kilo falandı