ElifkonunAnnesi mom073 baktım aynen güzelmiş valla yapalım her sabah 5 dakka yapsak bi de akşam 5 dk yapsak yeter mi acep 🤔🤔
mom073 Demirac19 canım bunu iş yaparken bile yaprsın valla ben yemek yaparken kıyafet katlarken bile yapıyorum😂
Serifeelifasel mom073 Bir gün yapıyım dedim eşim dedi napiyon sende farklı duruyor öyle olmuyor 😂🤣Sen yapma dedi bende gülmekten yapamadım daha da
mom073 Serifeelifasel hhshahahah bana da sen yapma boşver dedi😂😂 haklı olabilir kücük bi pandanın bu hareketi yapması komik bence😂😂
Babe mom073 Postu görüp aynisini denedim eşim gülmek ve acimak arasinda gidip geldi 😂 Her yanin ayri oynuyor dedi 😂😂 Komaya girdik ikimiz de cok komik bi hareket bide sanki yanlis yapilirsa bele filan zarar verie gibi ya bi cekindim
mom073 iki_prens_annesi işte yorumlarda diyet sayfalarında yapanlar varmış hatta bi arkadaş burda yapıyormuş sonuç aldım yazmıştı😂
Serifeelifasel mom073 İse yarar mı acaba ben her hareketide yapamıyorum boyunumda rahatsızlık var 😂ama diyet yaptım üç kilo verdim 15 günde