Yelda35 Kızlar ben yıllar yıllarca kotex kullandım. Ancak şu iki aydır fark ettimki pişik ve yara yapıyor. Orkid denedim onda olmadı acaba başına gelen var mı?
beraninannesiii Yelda35 kesinlikle molped pure and soft deneyin, kadın doğum doktorum önerdi cidden çok kaliteli
Aselipekveannesi Yelda35 sleppy natural deneyin ben artik ona gectim diger naylon iceren ptrol icerenlerden uzak duruyorum deneyin
Ezop Kotex bozuldu ben de molped kullanıyorum ama şu silikon kaplardan almak istiyorum. Kullanan var mı acaba ?
JackDaniels Ezop benn kullanıyorum 3 aydır çok memnunum hem sıfır atık hemde taşma vs olmuyor. Tek dikkat edilmesi gereken hijyeni güzel sağlamak lazım
FerahKuzum Canm aynı sorunu yıllarca yaşadım malesef. Çözümü de petek dokulu olmamasında buldum. Petek dokulu pedler tahriş ediyor. Belki senn de aynı drumdur yardımı dokunur 🙃
Yelda35 Saitkereminannesi bende yaptı canım birike şu ana kadar kotex yapmıyor dedim o yaptı birde orkid yapmıyor
MervosP Saitkereminannesi sleepy bende sivilce gibi şeyler yaptı pişik gibi çok kötüydü doğumdan sonra akıntım azaldığında kullanmıstım büyükndiye bidaha da almadım sizde hiç yapmadı mı
fatimaozel Yelda35 sleppy natural ped kotexten sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben kullandım 🌺