Sedadoruk Aynı durum bendede vardı her emdirmem benim için ızdıraptı resmen yanlış emzirmedende de kaynaklı oluyor aventin göğüs kalkanını kullan sürekli göğüsünün hava almasını sağla lansınohun kremini kullan rn geç 2 hafta içerisinde geçiyor
Muhteriz Aynı şeyleri yaşadım. Bebeğimin kusmuğunda kan oluyordu göğsüm paramparça kanadıgı için. Allahım acıkınca ne yapıcam diye oturur ağlardım. Herşeyi ama herşeyi denedim Balaban isimli krem iyi geldi sonunda. Ama en etkili ilaç zaman ve göğsün emmeye alışması. Allah yardımcın olsun canım bence göğüs ucu yarası doğumdan zor
AhmetEmir Esleminannesiii benim de göğüs uçlarım çok kötüydü alabilirsen aventin göğüs kalkanını tavsiye ederim ucu biryere değmesin lonsinoh sür Kalkanı tak Benim öyle iyileşti
Tosbikinannesi28 Esleminannesiii valla kuzum benm kızda aynıydı sadece kimyonlu su yaptım yarım çay bardağına bi çay kaşığı kimyon koydum bi çay kaşığı verdim
Elizbkrc Esleminannesiii seni çok iyi anlıyorum benim kızım ucu olmasına rağmen bir mememi ağzına alamıyordu yara olmuştu bir süre sonra geçti ama ben kreme doğumdan 1ay önce başlamıştım
Habis07 Esleminannesiii ben dayanamadım silikon gogusnucu aldım wee nin ki daha kucuk cocuk iyi kaptı onu iki aylıkken bebe bir anda brakdı kendi gogsume yapıstı tekrardan yavrum hic acımadı bdahada lansinoh krem yumusatıyor sadece okdr
Havvaabag Esleminannesiii siz bilirsiniz ama çok işe yarıyor bende o şekilde 40 gün geçirdim bi arkadaşım hediye almış sürekli ona teşekkür ettim yani iyileşince. Doktora gitmiştim sırf bunun için o verdiği kremler bile fayda etmemişti çünkü
NeclaDefne Esleminannesiii ay o zaman bilemiyorum kuzum ya Allah yardımcın olsun insallah geçer bir an önce 🤲😕
Ozlemrah Esleminannesiii hakiki zeytinyağı sür canım bol bol pamukla bende çok perişan olmuştum biran önce geçer inş dene benimkini yağ geçirdi başka hiç bişey fayda etmedi
Esmaozenn Esleminannesiii göğüs ucu silikonu alsan ben onunla yendim yaralarımı bir de gümüş kapak taktım sürekli emzirmediğim zamanlarda
gizanne @Esleminannesiii biraz pahalı ama gümüş göğüs kapakları gerçekten işe yarıyor. Ben Silvernurse almıştım. Bebeğim 34 günlük meme ucum hiç yara olmadı. Biraz ara verince hafif ağırmaya başladı, tekrar kullandım aynı gün düzeldi. Kesin çözüm bu bence.