Demiralpinannesii Bebeğinde süt alerjisi olan anneler hangı mamayı kullanıyorsunuz? Aynı zamanda gaz yapmayan önerdiğiniz bir mama var mı?
Tgb94 Demiralpinannesii Süt alerjisi olduğunda mama mı vermek gerekiyor bende bebeğimde süt ürünlerine alerjisi var gibi hissetmeye başladım ama
TubAlyAras Demiralpinannesii alerji bebeklere özel mamalar var doktor kontrolünde raporlu alabiliyorsunuz dr rapor düzenliyor
Asafeymeninannesi Demiralpinannesii Günaydın 😊 Doktor süt alerjisi olan miniklere özel rapor yazmakta. Tadı ve kokusu kötü olduğu için içirmek sıkıntı yaratabilir. Sizce en iyi hangisi diye soracak olursanız evolvianın alerji mamasını tavsiye ederim. Tadı ve kokusu diğer mamalara nazaran daha iyi
Demiralpinannesii Artık bu gazdan dolayı yoruldum. Mama denemek istiyorum. Gördükçe dayanamıyorum çünkü
Ayaz13 Demiralpinannesii biz çoğu mamayı denedik( aptamil , neocate )iki mamayı asla yemedi şuanda evolvia rp1 kullanıyoruz gayet memnunuz kusma yapmadı. Gazlı bir bebek ama mamadan ama kendinden 3 ay 20 günlüğüz 😊
Ayaz13 Demiralpinannesii gaz damlası kullanıyormusunuz ? Çünkü doktorumuz bize yenidoğan alerjisinin bağırsakların daha hassas olmasından kaynaklandığını bu yüzden gazının olmasının normal olduğunu söyledi. Yediklerinize biraz daha fazla dikkat edin heryediğiniz seye mümkündenkimyon kullananın (kimyon çayı, rezene , çörek otu ) bunların çayını için 😊 inşallah geçecek sabır gerektiriyor gercekten zormuş Allah bütün yavrularımızı korusun 😊
Demiralpinannesii Ayaz13 cnm kullanmadığım damla denemediğim şey kalmadı.. ben zaten sıkı dıyetteyım yıyebildiğim şeyler çok sınırlı.. ama şu huysuzluk ağlama vs gecmıyor. Belkı mamayla düzelir diye umut edıyorum
Demiralpinannesii cicekkizim peynir yumurta vs tukettıgımde vücudunda kızarıklıklar oluyordu hırıltılı solunum sureklı ağlama hali..
Ayaz13 Demiralpinannesii benimde öyle şuan metsil saha iyi geldi sab dan bizim çoklu besin alerjimiz var balık,kuruyemiş , kırmızı meyveler belki dizinde öyledir doktorunuzla tekrar iletişime geçin şikayetler bitmediyse başka bişey daha dokunuyor olabilir
Gunesasel Demiralpinannesii ısrarla vermeyin benim kızım alerjik bronşit oldu o şekilde anlamıştık doktora gidip alerji testlerini yaptırın içiniz rahat olsun
Demiralpinannesii Asafeymeninannesi tmm cnm teşekkür ederım. Neden rapor olarak yazdırmamız gerekıyor peki
Gunesasel Demiralpinannesii ben yeni teşhis koyulmuş bi anneyim ve çocuğum doğduğundan beri mama yiyor ve hep gazlıydı benim tavsiyem doktorunuzun raporla yazması mamayı biz evolvia rp kullanıyoruz ayımıza göre doktorumuz raporla yazdı ve gayet iyi tadını da sevdi tavsiye ederim ama alerjisi varsa doktorunuza rapor yazdırın mamayı
Demiralpinannesii Ayaz13 aynen cnm tekrar gıdıcem doktora . Tam olarak neye alerjisi olduğunu nerden anlayacaz peki
Ayaz13 Demiralpinannesii doktorumuz 3 gün kıralı koydu ve herşeyi 3 günde bir denedim yedikten sonra (şiddetli gazsancısı , uykuda ıkınma , burunda hışırtı , vücutta döküntü , ıshal ,huzursuzluk ) oluşursa yendiğim şeyi 15 gün sonra tekrarlayıp anladık 😊