Meacser Melikeeeecansuu canım fitil ver rahatla neden ağlıyorsun canına yazık normal şeyler bunlar fitl ver yapsın sonra sabah akşam bi çay kaşığı zeytin yağı ver sende günlük kimyon çayı iç geçecek sıkma canını
Melikeeeecansuu Meacser fıtıl verdıde cok aglarsa dedı zararlı dıyorla royuzdne vermedım kımyonu nasıl yapmam lazım
gozde__ Melikeeeecansuu naturpy milk tea İcinde rezene kimyon falan da var gaz da yapmıyor süt de artırdı bende . Hepsiburada dan almıştım canım şifa olsun sana da insallah
Linaninannesiii vanilyakokusu ben zeytinyağı denedim ama işe yaramadı😪 5. Güne kadar yapmazsa fitil verin diyen doktor var. Dur yazdığını atayım—- Merhaba, gliserin kansuk pediatrik fitil uygulayalım —- yazdı
Meacser Melikeeeecansuu sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp sen iç emZiriyorsan kayısı komposto yap, sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağı ver bebeğine, doğal yöntemde çok. Zararlı fitil ama son çare kullan
semaahmet Melikeeeecansuu bı tatlı kaşığı kimyonu çay bardağına köy üstüne sıcak suyu köy ılık olunca süzüp ver cnm
Nlgn16 Melikeeeecansuu ben de sağlık ocağında hemşireye sormuştum 1 çay kaşığı zeytinyağı içir demişti bir de arkasından bir çay kaşığı da su veriyorum birkaç saat sonra yapıyor benim bebeğim küçük daha bir de 3 aylık başka bir şey de veremiyorum sen düşün