Melike3422 Mama verirken uyuya kalıyor gazını uyaninca çıkarsam olur mu uyandirayim mi yoksa hep soru soruyorum size de böyle böyle birşeyler öğreneceğiz napalım hakkınızı helal edin 😄
Minikannesiii Melike3422 bizim doktorumuz uyuyorsa bile gazını çıkartın demişti ama benim kızımda reflü vardı belki ondan dolayı söylemiş olabilir
Angel35 Melike3422 bizim doktorumuz da mutlaka gazını çıkarın dedi gazını çıkarmasa bile 15-20 dakika dik tutun dedi her beslenmeden sonra
Ozlem_likce Melike3422 Gece emince çıkaramıyorum ben de reflüsü var kaldırınca kusuyor ve uyanıyor yatırıyorum öyle
Ozlem_likce Minikannesiii Benim de var ama çıkaramıyorum. Emiyor diyelim hemen kaldırırsam kusuyor kucağımda beklerken uyuyor. Uyandırırsam tekrar memeye almam lazım tekrar kaldırırsam tekrar kusuyor. Çıkarmadan uyutuyorum mecbur
Angel35 Melike3422 hıçkırık onunla alakalı degil diye biliyorum midesi büyüyor diyorlar hıçkırınca bizimki de sık sık hıçkırıyor
Mirosunannesi Melike3422 ilk ay 20 dk emiyordu yarım saatte de gazı çıkıyordu çok zor ama ilk ay böyle yapın sonra gaz sıkışmasından ciyak ciyak ağladı mı daha kötü sonra 10 dk tutarsınız çıkarmazsa yüzüstü yatırınca pıt diye çıkarıyor (yanında gözetim altında olmak şartıyla) 😊💖
Ozlem_likce Melike3422 Çok zor dimi 😂 daha 2,5 aylık hemen tüm emdiğini kusar kaldırsam mümkün değil gece gece başıma kaç kere geldi tüm kıyafeti değiş tekrar memeye al e tekrar başa döndük 😂 mama verince tamam ama meme de mümkün değil çıkaramıyorum gazını 😔
Buuseg Melike3422 gazını bazen cıkaramıyorum bende sonra kusuyor 😔 ayy birde şu hıçkırık resmen sinir bozucu
Melike3422 Ozlem_likce inanir misin az önce öğrendim memeden sonra gazının çıkarılacağını boyu devrilesice komşu bana mamadan sonra demisti yarin ilk isim kavga çıkarmak😂