KubosM denizdekibulut Hakkınızda hayırlısı olsun seneye inşallah darısı bizim başımıza olsun🌸 okurken o heyecanınızı yürekten hissettim
Tatlikoalam Sekerparem_34 ilçelerini bilmiyorum ama merkez ise küçük bir yer. Polisler için rahat bir yer deniliyor.
Gin Sekerparem_34 muş iyidir, ben orda üç yıl çalıştım. Evlendikten sonra eşimin yanıma gelmesine izin vermediler tayinle, çok istiyordu Muş’u😃 Hayırlı olsun😌
iremyy Nzkml Ooo Diyarbakır 😍 Doğu’nun Paris’i diyorlar oraya :) Çalışma koşullarını vs. bilemiyorum ama şehir olarak güzeldir.Büyük şehir olduğu içinde turizm, sağlık koşulları vs. iyi.
iremyy denizdekibulut Bende Ankara’dayım :) Bu arada Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde uzun yıllar görev yaptım.Çalışma şartları açısından pek bir şey diyemem ama şehirler hakkında bilgi verebilirim.Hayırlısı olsun.🌸
Sekerparem_34 Esra-simay ciddi misin?hayırlısı olsun hakkımızda herkesin hepimizin,ama çok üzülüyorum İstanbul’da akrabalarım vardı rahattım orda kimsemiz yok.
Emineygt KubosM merhaba Diyarbakır merkezde mi yoksa ilçede misiniz biraz bilgi verir misiniz merkezde kira fiyatları uçuk 😯
Nzkml iremyy Eşim özel harekatçı ve daha yoğun bir çalışma sistemi var diye duymuştum. Ama şehir olarak güzelmiş. Hayırlısı bakalım.
Eskibankaciyenianne Sekerparem_34 bende 3 sene olucak mus merkezdeyim Kahramanmaraş dan mus a atanıp geldim kpss tercihleri hatası ile. Lakin korkmayın asiri sessiz kendi halinde bolca sıkıcı ama polis memur ogretmen için gayet iyi bir şehir nasil alisirim derken şimdi temmuzda 3 olucam yardimci olabileceğim bisi olursa her daim yazıp sorabilirsiniz yolunuz açık olsub
Tubaknz edalidamodali ahh çok iyi olur 🙈 Ankaradaydık ve İlk tercihimiz olan Mardin geldi. Mutluluk, heyecan, üzüntü her duygu var şuan 🙈 biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum özellikle merkezde ev tutulabilecek semtler flan 🙏🏻
KubosM Nzkml Benimde gözüm korka korka geldim ama şuan çok seviyorum canım inşallah sende çok seversin sormak istediğin birşeyler olursa yardımcı olurum 🌸
HllAylz Sekerparem_34 hepinize hayırlı olsun polis eşi olarak merak edip girdim posta 🥰 herkes yeni yerine mutlu mesut olsun inşallah🙏
Nidaannesi Nzkml canım benimde eşim özel harakatçı bizde seneye inşallah tayin vereceğiz hangi iller vardı