Liona Ben yaşamadım ama teyzemde vardı . Kuyruk sokumu kısmındaysa kıl dönmesi olabilir . Tekrarlayıp büyüyor, otururken acı veriyor ve irin akıyorsa muhtemelen kıl dönmesidir sizinde
Mom626363 Fourleafclover21 benimde bacagimda vs oluyo bildigin nohut gibi sisiyo icindeki iltihap akmadigi surece dokunamiyorum bile cok sanci yapiyo randevu baktim bende hep dolu
Fourleafclover21 Mom626363 evet bizim burfada dolu araştırma Hastanesi’ de başka ilde son çıkan patlamadı öyle kaldı ve içi oyuk diye düşünüyorum çünkü otururken çok acıyor 😬
Mom626363 Fourleafclover21 cok asiri agri veriyo ciban diyolar ismine galiba kayinvalidem nazara gelince cikar bu vucutta diyo bilmiyom ama cok aciyo
Fourleafclover21 Mavilii aynen apse gibi oluyor ama Ciban dedi annem uzun suredir çıkıp söndü ama son çıkan sönmüyor canıma tak dedi artık doktora göstermek istiyorum
Mavilii Fourleafclover21 Bi genel cerraha gozukmenizi tavsiye ederim. Çünkü anlattığınıza göre apse gibi bisey. Benim oglumunda poposunda çıkıyordu ordan biliyorum
Fourleafclover21 Mom626363 evet gerçekten çekilecek çile değil sürekli çıkıyor sürekli kim nazar ediyor ki bana 🙄
MrsNur Fourleafclover21 eczaneden kara merhem alın lokal tam çibanın olduğu yere sürün, üstünü yara bandı yada gazlı bez ile kapatın. 24 saatte bir tekrarlayın, ya dağılır yada patlar kurtulursunuz
Mom626363 Fourleafclover21 bilmiyorum yani bi ihtimal oyle diyo belkide vucudumuzla alakalidir bende de surekli cikiyo
Nimetdeniz Fourleafclover21 genel cerrah bakıyor bende de oldu ne yazık ki kıl dönmesi apsesiymıs apseyı boşalttık cuma günü pazartesi gününe kadar pansuman var rabbım yardımcınız olsun ıns çok zor bırde ben yenı sezeryan oldum hepsı bır arada canımı yakıyor
Cicek_Gokce46 Fourleafclover21 cildiye den önce intaneye yani enfeksiyon bölümüne gitmeniz lazım eğer öyle çıban oluyorsa