Teemo07 MatmazelDeniz Aaa sizin uzun süreymiş. Bu sıcaklarda da yıkamadan cok zor. Kulagına dikkat edin o zaman. Kontrole gitmeden 3 4 gün önce yıkamayın o halde.
Immomy MatmazelDeniz biz 2 kez kaldık üst üste 😂 oluyor öyle canım çok normal. Uyuyor olması lazım test esnasında
MatmazelDeniz Immomy uyuyordu test esnasında yeni dalmıştı bi kulakta sorun çıktı sadece. Sizinki 3.de gecti mi acaba kac gunluktu?
Fndkkrdu MatmazelDeniz canım benim bebeğim dogdugunda yapildiginda ki kulaktanda kaldı ve korktuk açıkçası 2.den geçti ama çok şükür iki kulagida bazen yenidoganlarda böyle şeyler olabiliyormuş endişelenme Allah’ın izniyle birşey olmaz
BirDemet Bizim bebeğimiz iki testi de geçemedi. Bir üst test olan bera testine yönlendirildik. 16 Temmuzda teste girecek. Zor bir durummuş, sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah sizinki ikinci testi geçer.
MatmazelDeniz BirDemet cok gecmis olsun tek kulakmi yoksa ikiside mi? Insllh en kisa surede temiz cikar bebeklerimizin testleri cok zor bir durum allh kimseye yasatmasin🤲
Fndkkrdu MatmazelDeniz yoktu canım öyle bir durum endişelenme yenidoganlarda olurmuş böyle isitmede birinden geçme birinden kalma yada ikisindende kalma sıvı kalıyormuş çünkü kulakta
MatmazelDeniz BirDemet peki siz konusuyor musunuz bebeginizle uyurken muzik dinletin tepki veriyor mu acaba
BirDemet MatmazelDeniz Konuşunca sanki dinler gibi bakıyor yüzümüze ama kulağının yanında tabağa çatal vurduk tepki vermedi. Bir tanıdığın çocuğu da testten geçmiş ama yanında top atsalar tepki vermiyormuş. Bilmiyoruz artık duyuyor mu duymuyor mu 😞
Minikkizimm MatmazelDeniz gecersin canm.merak etme genelde böyle oluyo her bebekte. Biz 3. De gectik hastanede geçememis sonra getirin dediler bnde yıkamazdim bi kulaktan gecti digerinden gecemedi. 3. De hic yikamadim o sekilde gecti canm
MatmazelDeniz BirDemet iste insan tereddüte kaliyor yeni doganlar bi degisik tepki verseler ayri dert vermeseler ayri dert rabbim daha büyük dert vermesin acilarini gostermesin. Allh yardimciniz olsun canim.