MatmazelDeniz Kizlar bugun oglumun isitme testi vardi sağ kulaktan kaldi 😥 ikinci randevuyu verdiler kizlar basina boyle birsey gelen oldu mu ikincide testi gecen oldu mu? Cok uzgunum lütfen yardimci olun.
Ayazinannesi10 MatmazelDeniz benimde kalmıştı diğer kontrolde geçti yeni doğduğunda tıklali oluyormuş kulakları sudan çıktıkları için korkmayın hiç
ikiprensannesi_gul MatmazelDeniz ne dediler peki size bilgi verdiler mi korkma ilk başta normaldir belki
MatmazelDeniz Emir123ali insllh canim bnde onun icin bi umut bekliyorum insllh gecer testi. Sen neler yasamistin tek kulakta mi sorun çıkmıştı?
MatmazelDeniz Emir123ali evet ama bilgim vardi tamda 4gun oncesi banyosunu yaptrmistik sureside o kadar zaten.
MatmazelDeniz Lidya-t kac gunluktu peki? Bnm ilk oglum testi ilkinde gecmisti simdiki ikinciye kalinca bi tuhaf oldum ne gelirse allhtan tabi.
Emir123ali MatmazelDeniz benim erken doğdu iki kulaktan geçmedi sonra tekrar gitdik geçti 6 aylık tekrar frekanslara bakılıyor yanaklara kulağa enseye takılarak ondanda geçtik şükür erken doğan bebeklere yapılıyor genelde
Ayazinannesi10 MatmazelDeniz benimde 4 günlükken gittik geçemedi 15 günlükken geçmişti ama gitm3den önce evde telefon falan çaldığında sicramisti onu da deneyebilirsiniz tepki veriyor mu sese diye uyurken telefonum.calmisti korkmuştu benim.bebegim sonra da geçti zaten testten
Lidya-t MatmazelDeniz İlki doğduğunda yapıldı ikincisini iki hafta sonraya randevu berdiler 15 günlük falandı.Normal oluyormuş genellikle hiç tedirgin olmayım
MatmazelDeniz Emir123ali anladim canim. Bnmde ilkim erken dogdu sukur boyle bi sorun yasamamistik. Simdikindede baya strese girdim .
MatmazelDeniz ikiprensannesi_gul tekrar randevu verdiler bir kac soru sordular ailede varmi hamilelikte ilac kullndinmi vs diye. Oradaki ilgilnen kisi ağladığımı gorunce ilkinde boyle olabiliyor dedi ama teselli amacli demiştir diye pek sevinemedim.
Emir123ali MatmazelDeniz inşallahh bişeyi yoktur seni çok iyi anlıyorum bayan testi yapınca nasıl stres yaptıysam bana aleti gösterdi bak geçti korkma demişti allahın izniyle inşallahh senin bebeğinde geçer allaha emanet olsun
ikiprensannesi_gul MatmazelDeniz korkma onlar bi sağlıkçı bir çok şeyle karşılaşıyolardır eminim olmuştur geçer bidahakine inşallah burdan haber ver bize olur mu sonucu
MatmazelDeniz Lidya-t bnmkide 15 gunluk suan insllh bizde 2.de geceriz. Iki kulakta mi sorun cikmisti tek kulaktami?
Emir123ali MatmazelDeniz tek kulaktan kaldıysa birdahakine geçer korkma benim oğlum son ses tv nin sesini açardık tepki bile vermezdi doğduğunda 15 gün kuvezde kalmıştı enfeksiyondan ama geçmişti yani korkma senin bebeğinde geçer inşallahh