Kagansmother Eşim romantik izlemiyor napsam izletemedim😅 o yuzden tavsiye veremeyeceğim çünkü ben de cooook uzun zamandır izleyemiyorum tek izlemeyi sevmediğimden🤷🏻♀️
sedaomur26 Kagansmother ya aslında bende öyleyim kızımın öğle uykusunda izlemek istiyorum onda da uyandı uyanacak korkusuyla izleyemiyorum 🙈
Kaganalis sedaomur26 grinin elli tonu arti 18. Unideyken izlemistim. Ama baya degisik yani. Hani esle garip olabilir🙈🙈
sedaomur26 Kaganalis nasıl garip yani 😬 grinin elli tonunu her defasında izlemek istiyorum ama bir türlü nasip olmuyordu 😂
Kaganalis sedaomur26 valla filmler cok uzun ben dizi izloyorum. 20 dkkalik yada 40 dakkalik oluyor. Anca bizimkinin uykusuna :))
sedaomur26 Kaganalis gece kızım uyuduktan sonra izleyebiliyoruz oda 2 saat dün ilk defa 4 saat eşimle takıldık çok iyi geldi şimdi mesaj attı eşim yeni film bul ben gelene kadar diye bende arayıştayim 🙈
hickimse1 sedaomur26 ya eşiyle romantik film izleyenlere hastayım 😅 biz animasyon izliyoruz çok seviyoruz 🙈😅😅😅😅
sedaomur26 hickimse1 eşle birlikte romantik film izlemek evliliğin kalitesini arttırıyor bence 😬🙈 Benim eşimde pek romantik takılmazdi geçen sene bir iki tane izledi şimdi Hergun ne izleyelim ben işten gelene kadar film bul diyor 😂
sedaomur26 Karas Mirac_21032019 365 günü dün izledik pek beğenmedik açıkçası adafaaf bazı sahneler wow dedirttirdi bazi sahnelerde eşimle bakışıp sıkıldınmi diye sorduk birbirimize 😬 başka öneriler varsa alabilirim kızlar
Babybabynihal sedaomur26 ben normal tv izlerken çıplak kadın görünce eşime izletmiyorum nasıl +18 beraber izlenir anlamadım yani 😅 linç değil gerçekten merak ettim mesela adam çıplak sizde izliyorsunuz eşiniz rahatsız olmuyor mu. Ben fazla kıskancım bu arada bunu biliyorum 😅
sedaomur26 Karas 😂😂😂 ya biz çılgın bir çiftiz +18 li oluyor hep seçimlerimiz 🙈 Dün 365 ten sonra eşim “mılf” açtı baya sardı yani aggsgsg 😬 eşinizle izleyecek olursanız filmin yüzde 70 sex ama genel olarak güzel yani beğendik 🙈 hatta merak ettiyseniz spoiler verebilirim 😂
hickimse1 Babybabynihal kesinlikle izlemiyoruz bizde. Tv de tatil reklamları çıkıyor bikinili kadınlar vs. Hemen değiştiriyoruz. Cinsel içerikli videolar günah zaten.
eceozge Bridgerton dizisini kesinlikle izleyin derim hemen bitiyor zaten hem dediğiniz tarzda romantik, duygusal ve +18
sedaomur26 eceozge çok teşekkür ederim ♥️ eğer varsa başka tavsiye ettikleriniz yazarsanız sevinirim ❣️