minikcancan 8 aylık bebeğime bondigo iki renkli sulu diş kaşıyıcı almıştık ama sanırım dişiyle deldi ve yeşil kısmının birazını emmiş dili yemyeşil oldu. İçinde nasıl bir madde var biliyor musunuz? Başına daha önce gelen oldu mu?
NunuDudu minikcancan bir bilgim yok ama firmayla iletişime geçin Twitter adresleri varsa oradan mesaj atarsanız daha hızlı dönüş alabilirsiniz.
Mom980 minikcancan Firma ile iletişime geçseniz daha doğru olur ama hastaneye götürün bence yeşil olduysa dili boya vs de olabilir
Ayazege06 minikcancan Benim oğlum da ilk dişini 6 aylıkken çıkardı sulu dişiliğini delmiş ama yutmadi ben direkt fark ettim hemen delinen kısmın suyunu bosalttim .renklendirici içeriyor sulu dislikler aldığınızda içeriğini okumadınız mi
minikcancan NunuDudu Mom980 firmaya instagramdan yazdım şikayetvarda da bi kaç şikayete rastladım gıda boyası falan yazıyorlar. Üzerinde bpa içermez yazıyordu ay bilemedim ki.😔 su içirdim emzirdim uyudu şimdi bi şey olur mu ki ya 😔
NunuDudu minikcancan aslında bebekler için yapılan birşey ve delinme ihtimali olduğu için gıda boyası koymuş olabilirler. Etikette yazıyordur muhtemelen ama atmışsınızdır onu da.
Zeyy16 minikcancan canm kötü bişey olucagnı düşünmüyorum biraz mantık yürütürsek zatn bu bebekler icn bişy diş yani bu patlayabilir ısırabilir bebekler bnce onu düşünerekten kalkıp agır kimyasal vs gibi maddeler koymazlar yeşil olduysa kesinlikle gıda boyasıdır renk vermk için kaşıcıya diye düşünüyorum korkmayın
Esraa- Bnmde olmştu bi kısmı ağzında yuttu aldığım eczaneyi aradım. Zaten bilinçli yapılmş zararsız dendi bana. Su ve gıda boyasıymş.
Yarim_Kilo_Kiyma minikcancan Dün eşim e bebekten almış sulu ve 2 renkli temizlensin diye kaynattım🤭 bi baktım yamulmuş ve hep boyası çıkmış.😁 Ama zararlı mı hiç bilmiyorum gerçekten önemli bir konu
minikcancan Yarim_Kilo_Kiyma ben de kaynattım bi kaç kez sonra dolaba koydum normale dönmüştü ama kaynatmamak gerekiyormuş sanırım siz de vermeyin bence
ElifkonunAnnesi minikcancan benim bebeğim de patlatmıştı ama biz erken fark etmiştik 🤔 inşallah zararlı bir madde değildir ya 🙁 bebek için üretilmiş bişey sonuçta, ne kadar zararlı olabilir ki ya hu ihtimali düşünmüşlerdir heralde 🤨
Begooo İçinde gıda boyası var renkli olanların normallerin içinde arı su var ama dişi çıkmış bebeğe vermek doğru değil patlama riskine karşı. İlk etapta buzdolabına koyup soğuk kompres gibi iyi olabilir dişi çıkmamış bebeğe.
nurelem minikcancan sıcak suya koymuştum bende o zaman birden patladı içi aktı daha hiç kullanmamıstım bir daha vermedim korktum