YoldasYilmaz kubra2608 bende dogumdan sonra 79 idim 3 ayda 17 kilo verdim suan 53 kg.oldum ama 48 e inmek istiyorum eski kiloma. Ben hamur işi abur cubur yagli hicbiraey yemiyorum.su ve kahve cok tüketiyorum. Cunku çocuklardan uyku uyuyamıyorum karışık bitki çayı kullanıyorum ve spor yapiyordum uyumadan önce ama spora ara verdim malesef.
1prens_2prenses kubra2608 bende ramazandan once sıkı bir diyete girdim 20 günde 5 kilo verdim ama ramazan da 2 kilo yine aldim suan yine diyetteyim bakalim verecek miyin
YoldasYilmaz kubra2608 ya ben dogumdan once 48 idim boyum kisa olduğu icin kilo yakistirmiyorum kendime.ama bugun ilk defa 3 senedir hiç giyemedigim giymeyi hayal ettigim pantolonumu denedim ve oldu oyle.motive oldum ki anlatamam
Yy2112 kubra2608 tabii. 2 kabak 2 sogan dereotu maydanoz 1 domates 1 kapya biber birde 2 kaşık bulgur tencere de kaynatiliyor hepsi yumusayinca üzerine taze nane yag karabiber bol pul biber sarımsak ve tuz atılıyor. İçerken de koyabilirsiniz kadar limon suyu koyun
1prens_2prenses kubra2608 olmaya çalışıyorum en azindan günlük 2 mil leslie yapiyorum başka da bise yapamıyorum
Sumcos Ben 3 ay oldu doğum yapalı sadece 5 kg gitti. Emziriyorum zerdeçal ve zencefil tüketmem de bir sıkıntı olur mu oda yağ yakıcı önceden deneyen oldu mu acaba. Bende vermek istiyorum 10 kg fazlam var bir gr oynamıyor yerinden çok üzülüyorum.