Merveyigitosman Hastaneye gittim 1 cm di eve gondermediler 😔 5 saatte 10 cm oldu 2 saat sonra da dogdu bebisim 🥰🥰 toplam 7 saatte oldu dogum ama ne 7 saat 😂😂
aykoz_ Prensesannesi38 suyum geldi agrım gelmedi o şekılde yatış yaptım gündüz 3te. Akşam 23.00 de hafif hafif agrım başladı sabah 4 te kucagımdaydı👏🏻
Hifaninannesii 35 haftada erken dogum oldu Benim diğer iki ölü bebeklerinden biri düşünce hastaneye gittim gece 11 de 5 cm acilma ile nst falan derken 12 de suyum patlatildi 4.8 gece dogdu kuzum
gizemhifanur Prensesannesi38 gece 12 de gittim sabah 8 e kadar kendi sancimla bekledim olmayınca sezeryan aldılar 15 dk da doğurdum 😄
omerrmoms Prensesannesi38 suyum geldi 11 11 buçuk gibi hastaneye gittik. Gece 9da kucağıma aldım bu post beni çok duygulandırdı
Heyecandorukta Prensesannesi38 hastaneye yattim 12 saat sonra suyumu patlattilar. Su patlayana kadar hic sancim olmadi. Sonrasi 6 saat sanci ve bebişim🥰
Balbebek_Egemen Prensesannesi38 16 saat sürdü normal doğumda açılmam olmadı 15 saat suni sancı 1 saat sezeryan sonrası canım oğlum doğdu💙💙💙 .
bebegimlebuyuyorum Prensesannesi38 Gece 3te suyum geldi. Sabah 8 gibi hastaneye gittim. Öğlen 1 buçukta oğlum kucağımdaydı.
turansmom Prensesannesi38 sezaryen günü konuşmaya gitmiştim açılmam oldugu için acil doğuma alındım 10 dakikada hazirladilar, 15 dakika sonra oğlum doğmustu😀