Hilokiiii Prensesannesi38 Akşam 20.00 da yatış yapılıp sabah 7 de içeriye alındım 07:04 de doğum olmuştu 🥴🤷♀️
Merve-miray Prensesannesi38 3 gün sancı çektim 6 Mayıs 2020 saat 11 de hastaneye gittim 7 Mayıs 2020 saat 18.30 da kızımı doğurdum
ecemm-6161 Prensesannesi38 😊 ben normal kontrolüme gittim sancı Yok hiç biley yoktu doktorun geri göndermedi bebeğimin suyu azalıyordu normalle başladı suni verildi olmadı 20 saat sonra spinal sezeryan la bebeğim kucağındaydı 😊🤲🏻❤️
ikicocukannesi_bilge ecemm-6161 suni sanciya denemeye değer mi yine de 40+2 deyim de acilmam yok, suni alsam başarabilir miyim merak ediyorum
memonunannesi Prensesannesi38 sabah 4’de sancılarım başladı. 7’de hastanedeydim. 12:31’de kucağıma aldım. 🤗
Fundakara zeynnep benim de suni sancıyla 14 saat sürdü çeken bilir nefret bi şeydi bi daha Doğum yapamam gibi geliyor cesaret edemiyorum siz nasıl ettiniz helal olsun
2minikannesi Prensesannesi38 ilk doğumum hastanede başlatıldı doğumhaneye girdikten 5-6 saat sonra doğum yaptım ikinci doğumda ise hastaneye zor yetiştirildim daha acildeyken doktorun muayenesini beklemeden doğumhaneye alındım 5 dakika sonra doğum yapmıştım
Pinar_kb Prensesannesi38 sabah6da suyum geldi. Sancım falan yoktu. Öğleden sonra sancılar başladı. Akşam 17.36da geldi bebeğim 💕
Mryem16 Pinar_kb Benimde sabah 6 da suyum gelmişti ☺ Ama bana 11 gibi suni sancı verdiler kendi sancım gelmemişti
hunilimomm Prensesannesi38 gece gittiğimi sayarsak 12 ama suni sancının takılması ve doğum başlangıcını sayarsak tam 5 saat 😂
-denizinannesi Prensesannesi38 3 saatte ama bir gün öncesinde sancılarım başlamış ben yalancı sancı diye geçiştirdim meğer 4 cm açılmam varmış🙈😍