Hmtgce Bugün kızımın dişi uç verdi belli oluyo patlamış. Bişey yapman sürmem gerekiyo mu acaba 😊ne kadar süre de tam Çıkmış olur acaba
Monaroka Hmtgce Gözünüz aydın hayırlı olsun 🌸 Eğer ağrısı huzursuzluğu yoksa bir şey sürmeyin eline havuç verin iyi gelir kaşıntısına. 1-2 aya tam çıkar inşallah sonra da arkası gelir
Mom078 Hmtgce 2-3 daha çıksın görcen inciyi sen 😂 15-20 güne uzuyor ağrısı sancısı yoksa birşey yapmaya gerek yok
Hmtgce Hilosssazra 6 aylık. Huzursuzluklari vardı gece ağladı etti ama aklıma diş gelmedi çok şükür ateş olmadı 🙏
Zey44 Hmtgce gözünüz Aydın maşallah 🧿 kızımın da ateşi var bu gün dişten dolayı ne kadar sonra patladı sizinki
Mom078 Hmtgce Karanfil ve suyu karıştır bez yada pamukla sür gece çok huysuzlanır ağlarsa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin :)
Serifeelifasel Hmtgce 😂bu kadar heyecan yapma bacım bende öyleydim ama şuan kollarım mor sarı yeşil renkte 🤣resmen şiddet magduruyum o dişler ahhhh o dişler🤭🤭 iki aya kadar tam çıkmış olur
Hmtgce Serifeelifasel ay ne bileyim Cok sevindim ağladım bile ilk görünce kızım büyümüş gibi geldi 😊😊7 yıl sonra bulduk napalim varsın ısırsın 😊
Serifeelifasel Hmtgce Ooo rabbim hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah ☺️ şaka maka çok güzel duygular bunlar her anı farklı güzel
Alminazli Mom078 Ne kadar karanfil ne kadar su bana da lazım olucak gibi 3gundur bi tuhaftı kızım gece ağlayarak uyanmaya başladı hafif ateşi var 10 aylık şu an göğsümde uyudu koyunca yataga aglio bnde ayakta uyuyorum 🤦♀️
Alminazli Mom078 Ya emin de değilim ağzının içi ateş gibi aslında sürekli mememi çenemi ısırıyor eline aldığı şeyle önce dişini kaşıyo sorna ağzına ağzına vuruyo 10 aylik hic dişi yok dişe yordum belirtileri direk ama
Alminazli Mom078 Dünden beri ateşi vardi 38 den yukarı çıkmadı ama hic uyumadı ağladı uykuya dalamadi doktorumuz calpol ver dedi verdim rahatladi uyudu ne zormus diş sürekli kucagimda mememde durmak istiyo herkese gidip oynayan bi bebekti normalde
mucizelerin_annesi Hmtgce Bir bardak zeytinyağı içinin 6-7 tane karanfil atıp bir gece bekletin ve daha sonra süzüp onu dolaba koyup arada masaj yapın ağrısını alır ve daha kolay uzamasına neden olur ve ve illaki ağrıyordur hayırlı olsun ❤️❤️🧿