3children1mom Mom078 Oldu 😂 Villa kiralamak daha uygun degil mi otelden. Bodrum nasıl bilmiyorum ama, villa kiralayınca ben daha cok rahat ediyorum.🥴
Mom078 3children1mom Ya ben dinlenmeye gidiyorum yine yemek vırt zırt topla onla uğraşmak istemiyorum
3children1mom Mom078 Yemek isi esim de oluyor😂 Mangal yapıyor menemen sac kavurma v.s v.s harika yemek yapar 😂
Mom078 Dmt4141 Sığacık maya otelde kalmıştım çocuklar için çok güzel alanlar vardı bi orayı araştıracağım bakalım
LarininAnnesi elifinannesi53 Ben de emin değilim ama evde durmaktan da bunaldık biraz değişiklik iyi mi gelir, yoksa hepten huniyi takar döner miyim bilemedim😂😂
elifinannesi53 LarininAnnesi nerde yasıyosun canım biz rize deyız günübirlik güzel havalarda gider gelirim diyorum çokta severim denizi
Mariposa LarininAnnesi biz kefkende butik bir otele gitmiştik. Bodruma giden arkadaşlarım da oldu gayet keyifli geçiyor korkulacak kadar bir sorun yaşamıyorsunuz. İhtiyaci olan malzemeleri yanınızda bulundurun eğlenmenize bakın.
LarininAnnesi elifinannesi53 Biz Bursada yaşıyoruz canım, aslen Artvin Yusufeliliyiz ama biraz daha büyüsğn kızım Karadeniz turu çok istiyorum