squirtle Aydenizerdogmus yaa 😞 tabi Allahım başka dert vermesn ama bn o rengini çok seviyodum bide ben kumralım bana çekti sanmıştım
Hilokiiii squirtle Hiç tavsiye etmiyorum 2.3. Defa asla yaptırma o güzelim pamuk saçları gitti sert ve düzensiz saçlar çıktı çıkmaya başlayınca anlarsın pişmanlığı berbat bir şey 😒
squirtle Hilokiiii ahh ahh sorma ya kaç kere dedm eşime ben kötü oldum yani sıfıra vurmakla saç olsaydı dünyada kel seyrek saçlı olmazdı ama anlatamadım çok özendi kendi kesti
Emir_karan Gzmkrm vlla erkek kardeşime yapmıştıkkk canm maşallh bi saç var .bonusss gibi gür saçı yani
Gzmkrm Emir_karan canım öyle olası varmıştir zaten yazık minicik bebeklere ustura çok tehlikeli bnmdd o kadar gür ki saçım bilegim kadar ama annem hiç elletmemiz saçımı. Arkadaşımi da 3 kere sıfıra vurmuşlar incecik saçları uzamiyo bile
beyazgelincik squirtle ilk defa böyle bir şey duydum saç köküyle sıfıra verilen saçın rengi niye değişsin ayol saçı beyazlayan herkes sıfıra versin o zaman siyah çıksın 😂
Ayemta Ben hic yapmiycam Kizim 11 aylik israr edenler var amma bebek benim bebegim kimse karisamaz diyorum😀kiz bebeklern saci 0a vurulumca garibime geliyor
kurkmantosuz-madonna Ayemta ya benim kızda 1 yaşında herkes sıfıra vur diyor , hadi erkek olsa bi nebze ama koz çocuğu bu ya nasıl çıkarsa çıksın . İstemiyorum ama ısrarlar çok fazla
glsmeknc96 squirtle sıfıra vurmak yerine bagdem yağıda kullanabilirdin canım gür çıkar ama rengi degişmez sanırsam
Htcalptekin Ya benim bebeğimin de arkadan saçları hep döküldü önler ve yanlar uzun uzun çok güzel ama arkası çok az herkes sıfıra vur diyor peki ben ne yapmalıyım bana Bi tavsiye verin 😥
sheesyelllow squirtle kizlar abim erkek kuaförü oğluma bı yaşını geçsin anne karnı saçları dökülecek kalanı sıfıra vurcam daha güzel çıkar diyor kiyabilirsem ipek gibi sarı saçlarına bizde sıfıra vurduracaz 😔