G_ADAN Daha önce bübchen kullanıyordum bitti mustela da bir işe yaramıyor sudo crem de zararlı diye kullanmak istemiyorum. Sizce hangisi?
Erdeminannesi19 G_ADAN sudocrem neden zararlı? Ben onu kullanıyorum ama hakkında olumsuz bişey duymadım🤔
Durununannesi11 G_ADAN destini mor olanı tek geçerim hem kimyasal içermiyo hemde hemen etkisini gösteriyor fiyatıda çok makul
KlncA G_ADAN Desitin mor ambalaj 👍🏻👍🏻👍🏻 Bende bübchen de var bitsin diye uğraşıyorum az bir kızarıklığa bile fayda etmiyor ama desitin ilk sürüşte etkili
G_ADAN Tospagam Erdeminannesi19 içinde petrolatum maddeleri ve bha var bunlar cok zararlı sürekli kullanımda gözenekleri falan tıkıyor
Brcstndg Durununannesi11 benimde kullandığım en iyi pişik önleyici krem desitin mor. Ama ağır pişiklerde tıbbi kremleri tercih ederim çok ağır olmadık ama olsaydı çinkolu kullanırdım.
Agg0207 G_ADAN desitinin mor olanını kullan canım bide ıslak mendil yerine bebek pamugunu ıslatarak kullan hiçbirşey olmuyor
Tospagam G_ADAN canım bilmediğim için soruyorum sudocremin zararı ne ben doğduğundan beri kullanıyorum
Deniz2961 oglummehmedim gercekten muhemdısogluna guvenıyormusnz ucret karsılıgında reklam yapıur resmn
oglummehmedim Deniz2961 valla dediğiniz kremin hiç faydasını görmedim niye inanmiyim sonuçta en iyi olanlarda bile biseyler çıkarıyor ve üçkağıtçı olsa şimdiye kadar firmalar şikayet edip kapattırirdı
1yagizalp Hametan maviyi sürüyorsun altını ikinci açmanda pişiği neredeyse geçmiş olarak görüyorsun ✅🥳
Sevgi1 1yagizalp hadi ya bende aldirayim o zaman yeginm de onu kullanıyordu bebekken bizde Bepanthol var suan
Durununannesi11 Brcstndg doğrudur canım bende hiç ağır pişik yaşamdım henüz inşllah yaşmamda tabi ozmanlar geçirmezse başka markalara yönelinebilir