Canisi21
Bizzat ben mamayla büyümüşüm, soğuğa sıcağa ekstra dayanıklıylm, hayatımda saysam 5-6 kere anca hasta olmuşumdur, olursam da asla yatağa düşmem 2 gün sürer geçer ama ayakta geçer. Acı eşiğim yüksek hiçbir şeye alerjim yok. Aklım çalışır. Ablam da öyle. Eşim de öyle- eşim hele hiç içmemiş anne sütü. Eşimin kardeşi, anne sütü içmiş 1 buçuk yaşına kadar, ayda 2 kere hasta olur, bağışıklık sistemi çok düşük. 2 arkadaşım kendileri 3 ay anne sütü emmiş, bağışıklıkları çok iyidir çok zekilerdir, kardeşleri emmiş her ay hasta olurlar. Ablamın kızı, 3 yaşına kadar emmiş, her kış hasta.. İnanın ki sizi rahatlatmak için söylemiyorum, inanın ki mamayı savunmak için söylemiyorum, anne sütüyle besleyenler beni linçlemesin ama çevremde sadece mamayla büyümüş şuan tam 18 kişi tanıyorum, anne sütü emmiş 26 kişi tanıyorm üşenmeden saydım. Mamayla beslenen tanıdıklarımdan sadece biri çok kolay hastalanır, anne sütü emenler kronik rahatsızlıklara kadar bir sürü hastalığı var. Benim oğlan da mamayla büyüdü şuanda 7 buçuk aylık bir şey diyemeyeceğim. Ben de emziremediğim için özellikle baktım çevreme de kendimi böyle rahatlattım. Bağışıklığı etkileyen tek faktör anne sütü mama değil hiç merak etmeyin. Siz güzelce besleyin bebeğinizi, şekerden tuzdan vs uzak tutun ❤️