cydcvk OncedenGurme ben kendime güneş gözlüğü aldım beğenmedim bende duruşunu. Ona vercem sana aldım diye😂
OncedenGurme cydcvk hahahh ben de kendi güneş gözlüğümü kaybettim 😢 gel sana hediye alacağım diye götürüp kendime de aldıracağım 😅
Tatlican Zelisblt Benim eşimede arnavut mantısı yapsam her hediyeden daha güzel geliyor gecen yıl yapmıştım 🤣🤣
Yagmurmerya Zelisblt eşim urfalı. Bayılırız lahmacuna. Evde iç hazırlanır fırına verilir müthiş oluyor☺️
Kimimkiben Almayacağım, o da bana almadı . Ama babam yazılı kolaj yapacağım bebeğimle onu paylaşacağım 🥰
Gzmmmm Kimimkiben merhaba ben çektim ama resim çok oldu birleştirmedim birsürü uygulama indirdim ama kolaj sınırı var nereden yapabiliriz
Sakir01 OncedenGurme istanbul bahçelievler de bir gözlükçü arkadaş vardı buradan siteden gidenlere Öellikle annelere yüzde 30 indirim yapıyordu
Zelisblt Tatlican bnce de en güzeli 😁. Mesela özel günlerde eşimde hediye yerine sevdiğim yemek tatlı gibi şeyleri getirir 😂
Zelisblt bir_pasa_annesi tabi ki gelebilirsin ama sabahtan gel heriflere mantı, içliköfte fln da açalım. Lahmacun az gelir bizr 😂
Arafinannesi SheShines ahahhaha bu benim eşim bütün özel günlerde para verir kendin al der bende ona aynısını yapayım 😄🤭