Kader51 Kizim yarin 1 aylik olucak ve asisi var kizlar cok aglarmi asi sirasinda ha bide ates gibi yan etkileri falan var mi Topuk kaninda cok aglamisti dayanamiom hic boyle seylere😢😢
Zeyy16 Kader51 1 aylık aşısında herhangi bi skntı olmuyor cnm 2 aylık aşısında ateş huzursuzluk olabiliyor cocuktn cocuga değişiyor ama ebebimiz 1 aylıkda yan etkisi olmuyor demiişti öylede oldu oglumda
acimavi Kader51 biraz ağlıyorlar, iğneden değil de ilaç biraz yakıyormuş, ama oyalayın hemen konuşun çabuk unutur acıyı. Benim kızıma aşılar yan etki yapmadı hiç şükürler olsun, bebekten bebeğe değişiyor
VERA19 Kader51 Ateş vb.olmamıştı bir sıkıntı yaşamamıştık çok şükür. 1.ay aşısı hafif bir aşı diye biliyorum.Ağlamada illa ki oluyor o an sonra geçiyor🥲
Zeyy16 Kader51 Bacaktan canım yani bnmki anlık agladı hemn sustu okdr skntı yapma cnm anlık oluyor bitiyor hmn geciyor yani
Gul98 Kader51 minik bedenlerine iğne giriyor illaki ağlıyorlar ama kucağa alınca sakinleşiyor hersey onlar için öyle düşün 🙂
Kader51 Gul98 oyle tabide topuk kaninda cok bagirdi bnde agladm onla o yuzden korkuyorm ama insallah cok aglamaz
ElifLaren Bizim ebemiz 2-3 aylığa kadar acıyı anlamıyolar dedi bacaktan oluyor iğne çıkınca susuyor korkmayın calpol almıştık 38 olursa ver demişti ebe ama şükür ateş falan olmadı her zamanki gibiydi kucaktan indirmeyin o gün hep sarın kendinize ebe öyle demişti
sheesyelllow Kader51 bir aylikta bişey olmuyor ateş falan olmuyor oğlum çok az ağladı ama iki aylikta 3 asi birden biraz zorladı oğlumu 😔şimdiden geçmiş olsun kuzucuga ❣️
Minisinannesiii Kader51 yok canım uykuluydu zaten biraz ağladı uyudu ama o an senin için gider sakın iğneye bakma hemşireler bana tut dedi kafami çevirip öyle tuttum ben daha cok ağlamışım 😀