Unknown Ahkukulivahkukuli Adana’ya henüz gitmek nasip olmadı. Güneydoğu turu yapmıştık, yemek cenneti resmen. Adanada eminim öyledir. 🤤
Ahkukulivahkukuli Unknown ay evet ya kayınvalidemin yemeklerden yola çıkarak düşünmek bile ağzımın sulanmasına neden oluyor 😂😂
Ahkukulivahkukuli Unknown ay cok severim ya 7/24 yemek yapsa Hayir demem tanismadan önce 48 kiloydum tanıştık 5 ayda 58 oldum sen düşün 😂 kadının elinin değdiği yemeğin tadı değişiyor
Ahkukulivahkukuli Zeynepkopruduz35 ombre yaptırmak istiyorum orada fiyatlar ve iscilik nasıl genel anlamda
Strongmommm Adana Türkmenbaşında tavsiye edebilirim. Ama hangi ilçe ve mah. olduğunuzu belirtirseniz tavsiyede bulunabilirim
Ahkukulivahkukuli Strongmommm yani bilmiyorum adana ilçesine gidicez ama adanaya muhakkak gideriz seyhana esim seyhanli aslen
Ahkukulivahkukuli Strongmommm teşekkür ederim, peki neler yapılır adanada nereye gidilir yemek alışveriş icin bi tavsiyeniz var mı? Gelmişken avm de gezmek istiyorum kiyafet alisverisi yapmak için butik öneriniz var mi