Ahkukulivahkukuli Adanaya gidicez bayramda kızlar güzel ombre yapan fiyatlari cok ucuk olmayan kuaför önerisi istiyorum
Busegokce Ahkukulivahkukuli Kesinlikle Gökay derim💘 Adanaliyim ama Adana da olmasam da her Adana serüvenimde Gökaydan başkasına gitmiyorum yıllardır🙏🏻
Arzukeskn Ahkukulivahkukuli magic room gürkan bende adanalıyım şuan orda yaşamasamda daha once platin sarı gri kullandim gürkan hic yakmadan yaptı tabi ombre yaptırmadım ama sayfasinda var bakabilirsiniz her gittigimde giderim
Unknown Ahkukulivahkukuli Adana’ya henüz gitmek nasip olmadı. Güneydoğu turu yapmıştık, yemek cenneti resmen. Adanada eminim öyledir. 🤤
Ahkukulivahkukuli Unknown ay evet ya kayınvalidemin yemeklerden yola çıkarak düşünmek bile ağzımın sulanmasına neden oluyor 😂😂
Ahkukulivahkukuli Unknown ay cok severim ya 7/24 yemek yapsa Hayir demem tanismadan önce 48 kiloydum tanıştık 5 ayda 58 oldum sen düşün 😂 kadının elinin değdiği yemeğin tadı değişiyor
Ahkukulivahkukuli Zeynepkopruduz35 ombre yaptırmak istiyorum orada fiyatlar ve iscilik nasıl genel anlamda