Minnossareannesi oğlum 7ay 25günlük bir kac gündür kahvaltısını haslanmıs yumurta sarısı, tuzsuz keci peyniri, tuzsuz siyah zeytini minnak zeytinyagıyla blendır yaptım o sekilde zeytin ezmesi ve domates yiyor. Daha önce doktorumuz bebe bisküvisi muz vs. bulamac vermemi istedi ama ben öyle vermedim. Bu yukarda saydıklarımı ayrı ayrı yediriyorum gayet severek yiyor. Ben simdiye kadar hic bir seyi bulamac karısım vermedim belki o yüzden ayrı ayrı yemeyi kabul ediyor. Domates 1yasından önce verilmez alerjik oldugu icin evet bundan haberim var ama yurt dısındaki akrabalarımız yeni ek gıdaya gecmis 6aylık bebeklerine bizde yasaklı olan çilek domates turunçgiller herseyi veriyor doktorlar bi sakınca görmüyor. Bu tabi ki siz de verebilirsiniz demek degil bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir dedigimi öyle anlaşılmasın. Ben 3gün kuralıyla denedim domatesi hic bi sorun yasamadım oglum da severek yiyor. Ki zaten koca bir domates yemiyor 2ince elma dilim gibi kesiyorum kabugunu soyup ısırıp yiyebiliyor hepsini bitirmiyor bile. Kahvaltımız bu sekilde ekmek vermiyorum. Cok nadir yaptıgım corba cok sıvı olmussa minik minik tam bugday ekmegi icini koparıp koyuyorum corbasına öyle yediriyorum ama cok nadir. Kahvaltısında bir de bazen yanında su bazen ıhlamur veriyorum yumurta sarısını yutmak kolaylassın diye.