Deryadila25 Kızlar kızım 3 aylık bir kulagı yastıkta hep kıvranıyor ben düzelttikce yıne oluyodu kızımın bir kulagı ayrık duruyo bandaj takmayı denedim onunlada uyumuyor galiba kızımın bir kulagı öyle kalacak
pandam_05 Deryadila25 kızımın iki kulağıda kepçe ☺️ Dışarda sadece bandana takıyor evde izin vermiyor uyurken sürekli düzeltin uyuduktan sonra geniş bir bandana takın rahat uyusun
Dilos01 Deryadila25 bizim baba kepçe olduğu icin eşim yanı illa ki benim kızım da olacaktı bi kulagi açıldı buyuk ama kıvrımı var eşimde hiç yok bi kulagi da küçük çok katlanıyor bizim ki de uyuyunca yastığı cekiyorum ama yine kıvrılıyor
Deryadila25 pandam_05 cok denedim düzeltiyorum ama uykuda bandanaya asla izin vermşyo zaten zor uyutuyorum heöen uyanıyo
balim5858 Pamuk yastık tercih edin Hem sağlıklı , kullandığını yastık silikonsa kepçe kulak yapıyor hemde sağlıksız
Aryaaydin90 Deryadila25 google ye img yukle yazin ordan galeriden resim secip yükleyin alttaki linki kopyalayın burda yapıştırın
balim5858 Deryadila25 düzenli pamuk kullanırsanız düzelecektir biz kızım doğmadan pamuk almıştık hem döşeği hem yastığı için
1lina1anne Deryadila25 benim kizim 13 aylik sol kulagi ayrik kaldi kulak kikirdagi zekasi die bisey var nekadar duzeltsenizde bandajda taksaniz eski halini aliyor gec kalmissiniz benim gibi 40a kadar duzeldi duzeldi sonrasi duzelmiyor
balim5858 Deryadila25 bildiğiniz pamuk Adana yakın bize Adana’dan almıştık iki yastığa bir döşeğe yetecek kadar genelde piyasa da satılan bebek yastıkları içi elyaf -silikon dışı pamuklu , elinizde varsa yün bir yastığı da bölebilirsiniz bebek yastığı şeklinde
1lina1anne Deryadila25 duzelmiyor canim ne yaparsaniz yapin eski halini alicak o oyle kaldi aynisini ben yasadim birakin buyunce estetik yaptirir 😊😊 artik ugrasmayin cok gec
Solocann Deryadila25 5 yaşında kızım kulakları kepçe çok bandana falan taktım ama fayda etmedi biraz büyüsün tıbbi müdahale edicez artık kız çocukları için daha zor bunun okulu falan var birde ben çok takıyorum Ya🥲
Deryadila25 balim5858 aynen oyle yapmışım zaten cok ince bi pamuk yastıkta yatıyor ama bikere katlandı işte