basaktpe12 nagi94 ay keşke benimkide oynasa en sevdiğim şeydir 😌 Aksine benim oğlum saçlarımı çeker,tutar asılır,sırtıma çıkıp at gibi kullanır 🙄 Bebeğinizin bir Tür el alışkanlığı olmuş benim oğlumda sürekli parmaklarını sayar gibi yapar öyle uyur
nagi94 basaktpe12 gece dörtte kalkıyor yatağından yanımıza geliyor. Sabaha kadar ayağı kafamda yada eli. emin misin keşke oynasın dediğine 😅
nagi94 Ultraslan40 ya bilmiyorum ki. Dün eşimle oturuyoruz çoraplarını çıkardı birden beni koltuktan kaldırıp yere oturttu kendi koltuğa çıktı uzandı ayaklarını kafama koydu ve saçımla oynadı 🥲 çok darlanıyorum artık 🥲
Ultraslan40 nagi94 darlanıyorsan lütfen bana gönder, birisi saçıma dokunduğu an uyur kalırım o kadar erir biterim 😂 o yaşlarda hayal alemi oluyor, belki kuaförcülük felan oynuyordur diye düşündüm.
basaktpe12 nagi94 yani hala eminim her sabah saçın çekilerek uyanmaktansa 😂 sizinki nazik nazik uyandırıyor 😂😂
nagi94 basaktpe12 yoluyor da yahu , ayak parmaklarının arası saç oluyor yatak yerler heryer saç oluyor 😒
Seda_gul nagi94 benim oğlum da ayni 22 aylik birde parmak emiyo hemde saçımla oynuyo cok zorlaniyorum artık dayanamıyorum birde işin gıcık olma boyutu var tabi caresini bulan varsa bana da söyleyin 🤷♀️
nagi94 Ultraslan40 bilmiyorum ki ya belki de dediğin gibidir. Çok minikken de kendi saçıyla oynayarak uyurdu. Saç seviyor benimki 🤣
Seda_gul nagi94 hemde nasil yaa benim bide küçük bebek var sacimi açıyorum oda yattigi yerden tutup oynuyo 🤧
Ultraslan40 nagi94 ya çok tatlı severim onu ben 🌺 belki de alışkanlık. Tam bir kız çocuğu hareketleri.☺️
Elasuheda nagi94 kız kardeşimin kızı 3 yaşında hala oynuyor uyuturkwn boynu kopuyordu saçıyla oynuyordu devamlı bir tane takma saç çıtçıt alın verin eline aynı renk onunla oynasın koz kardeşim böyle kurtuldu şimdi nereye gitse yanında götürür onunla uyuyaraknytar uykusu gelince emziği saçı alır yatar😂
DorukArasMomss nagi94 kuzenimin çocuğu da böyleydi şimdi 7 yaşında hala annesinin saçı ile oynar inşallah bu durum geçer kalmaz . Anlatsanız güzelce anlamaz mi