Satgiray beyazkelebegim Ankara da bulurum sanırım küçük şehirlerde bu bölüm ü bulmak imkansız gibi teşekkür ederim
bidibidibidi Satgiray ben 5 ay boyunca ağlayan birisi olarak elhamdulillah iyileştim. Şifa olsun azcık sabret inşallah 10 güne iyileşirsin
bidibidibidi Tirtilinannesiii canım benim sayfamda konu başlığı olarak açmıştım biraz uzun. Okuyabilirsin inşallah faydasını görürsün
Minikimmm Satgiray 6 sene önce ameliyat oldum yine tekrarladı malesef tualete çıkıcam diye yiyip içemez oldum
Satgiray Minikimmm işte bu yüzden ameliyat istemiyorum 😔 doğumdan sonra resmen hamile kaldığım kilomun da altına düştüm illet yüzünden
qwrt1245 Satgiray anestol pomad kullanıyorum çok memnunum ama böyle rahatsızlığınız varsa sürekli ishal şekilde dışkılamanız gerekiyor onun için de duphalac kullanıyorum
beyazkelebegim Satgiray özel var ama devlette sadece İstanbul Cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde var
beyazkelebegim Satgiray o alanda en iyi doktor yani sadece o bölgeye bakıyorlar ve cuma günü hizmet veriliyor ben İstanbul’da olduğum halde 1 haftadır bekliyorum randevu alabilmek için eğer randevu alabilirsem memnun kalırsam öneririm
Satgiray beyazkelebegim inşallah çözüm bulabilirsin hayatımızın geri kalanını bununla yaşamak düşüncesi çıksın aklımdan 😞
beyazkelebegim Satgiray ben bazen lavobaya gittiğimde kötü oluyor diğer türlü ağrı yok ama bu ilerlediği için şimdiden kontrole gitçem
MeteNaz Satgiray canım geçmiş olsun teyzem botoks yaptırdı yediklerine dikkat etti şükür iyileşti :) iki dakikalık bir işlem araştırın isterseniz
Satgiray MeteNaz hep tekrarlıyor yazıyorlar böyle giderse zaten lazer botox ameliyat tercih edeceğim birisini 😔