Giizz Musabeyza_ bol su, yemenize dikkat edin, bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun, bestlak damla kullanın birde sütünüzü arttırır
Seliminannesiiii Musabeyza_ hayırlı olsun bebeğiniz bol su bol yeşillik tüketin ve rezene kimyon tohumu anason ıhlamur birlikte demleyip için hem gaz sorununu çözüyo hem sütü artırıyor bide süt tahin hurma badem blender edip için oda çok güzel artırıyor hem sütü hemde sütün kalitesini. Tabi bide bebiş uyudukça sende yat uyu dinlen rızkı bol olsun bebişin inşallah 🙏
Sinem35 Canim oncelikle hayrli olsun … bol bol emzir hosaf bulgur pilavi rezene cayi kimyon gibi seyler tuketebilirsin hergun bol bol su tuketmelisin buna ek olarak bebeginle tensel temas kurmayi atlama lutfen cidden cok onemli. Bol bol dinlen stresten uzak dur zamanla artacak insaallah ve en onemlisi cevrende vay efendim sutum gelior gelmiyor bebek ac kaliyorculari pek takma 😏 sutunle kal insaallah 🤗
Seymanur9 Musabeyza_ bütün hoşafları boşver kuru dut hoşafı yap bol şekerli ve göğüslerinin nasıl süt dolduğunu gör . Daha etkilisini görmedim hergün 3 kase iç mesela sabah kahvaltıda öğlen akşam . Dutu bol olsun .
PortakalliKahve Musabeyza_ çok sağlıklı beslenin, bol su için. Bir de dut kurusu kaynatıp için ve incir uyutması yapın. Harika süt yapıyor
Aseloykununannesi PortakalliKahve dut kurusunu nasıl kaynatıcaz anlatırmısnz kızım 5 aylık sanki eskisi gibi sütüm gelmiyor ya
yuksekipek Musabeyza_ kesinlikle kuru incir ye ve kaynatip suyunuda ic ayrica rezene kimyon cayı iç ozellikle uyumadan once ic 2-3 uyu ve sonra nasil sütün akıyor görrr bende tazeyim 22 günlük deneyimledim. Birde kayısı hosafı iç kendisini yeme ishal yapiyor hem seni hem bebegi hosafi daha iyi dereotu tere sütünu yaglandirir kalitesini artirid yogunlastirir. Birde elinle sagmayi dene masaj yaparaknilik ve sicak dusta iyi gelir suyun altinda masaj yap
PortakalliKahve Aseloykununannesi 2 bardak suya 5 yemek kaşığı koyun kaynatın ılıyınca için meyveleri de yiyin. Ben hep göz kararı yaptım ama sanırım ölçüsü böyleydi