Astadavistabeybi Baran_agah46 ben 4 raflısını aldım çok dandik dolap düz durmuyor zorla tutturduk eşim o kadar uğraştım tekrar kurulumu bozup iadeye götüremem dedi evde duruyor aşmayın bana sorarsanız
Laden Baran_agah46 a101 den bayağı dolap aldım ben. Çok memnunum hepsinden kaç yıldır kullanıyorum hiç bir şey olmadı. Hatta kızımın odasına da üç kapaklı gardrop aldım ondan da çok memnunum
Melek-k Baran_agah46 mutfak için almıştım çok kaliteli birşey değil oda dolabı için kullanması çok iyi olmaz ama balkon mutfak için idare eder
Baran_agah46 Astadavistabeybi ya biraz mecburum gibi , kendi evimizi satıp kiraya çıktık, banyoda da dolap yok , bir v sahibi de yanaşmıyor yaptırmaya , bari idarelik bir şey alayım diye düşündüm ben de, en azından banyonun ıvır zıvırını içerisine toplar
Mom084 Baran_agah46 kız yanlış olmuş bebeden 8 digcektim 😁😁😁valla ben pirincimi makarnami tuz abur cubur koydum isngoruyor rafında düzenli görünüyor saglam olmuyor falan da diye olmuş belki yaoamadilar belki aldıkları yerde güzel saklanmadi onu bilemeyiz şans meselesi valla ben çok memnunum
Mom084 Baran_agah46 bide onun alt üst dolap olup ortası çekmeceli var annem aldı keşke seninkinden alsaydın dedi çekmecesi 1 karış bişey sığmıyor oda tozbezi koymuş alacaksan raflı al derim
iyilik80 Baran_agah46 ben aldim 2 ay oldu ama inun yerine plastik komidinlerden almadigima pismanim 😏ici gorunuyor tepsi komussun gb .ayrica cok kotu bi sunta gonderdiler zor tutturduk
Mom084 Baran_agah46 aynen anneminli o çekmeceli tek gözü keşke raflı alaydım.diyor hem banyoda baya eşya alır sana 🌺
Daphnemom Ben şu kapaklı ortası fırın yeri olan dolabı aldım sağlam çıktı. Geçen sene de bi raflı almıştım o da sağlam çıktı