Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar
Bayramın 2.gününden şu yana ateş ve ishalle başımız dertteydi. Acil,uzman gezip durduk. Film,röntgen hariç her türlü tahlil yapılıp temiz dendi. Zimaks kullanın geçmez ise getirin demişti doktor. Doktorumuzun tayini çıktığından sebep başka bir doktor tercih etmek zorunda kalmıştık. Bahsettiğim doktora üç defa git gel yapmamıza rağmen ishali durdurma dışında hiçbir işe yaramamıştı yazdığı ilaçlar. Sebep belirtmeden ilaçta kullanmak istemedim açıkçası. Dün farklı bir doktora gösterdik ve sonuç akciğer enfeksiyonu. Yavrum günlerdir bu illetle boğulup duruyor. Oturduğu yerde anne yoruldum diyor. KLAMER adında bir antibiyotik yazıldı ve çarşamba muayene getirin dedi. İlacı kullandığımız an ateş düşüyor ama 2-3 saat sonra başa sarıyor. Bu durum hem yavrumu hemde bizi çokça yıprattı. Bir an önce geçsin istiyor, dayanamıyorum. Rahatlamamı sağlayacak yorumlara ihtiyacım var. Var mı kuzusu akciğer enfeksiyonuna yakalanan ? Nasıl bir yol izlediniz ? Uygulanan tedavi yöntemi neydi ? Aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun inşaAllah