BenDenizMustafakemalinannesi Merhabalar kızlar, çocuklara yatırım nasıl yapıyorsunuz ? Ben doğum da takılan takılar ile oğlum için kolye yaptırdım düğününde takmak için Allah izin verirse. Şimdi bayram harçlıkları felan oluyor başka neler olabilir 🤩🙏
Melankoli BenDenizMustafakemalinannesi iş bankasından kumbara hesabı acmıstık kızıma. Bayram harclıklarını falan orada biriktiriyoruz. Bir de kumbara veriyorlar, onu da doldurdukca bankaya götürüp açtırıp hesaba yatırıyoruz. diğer yandan bes ödüyoruz minimum seviyeden.
Yamanikko BenDenizMustafakemalinannesi ben bir hesap açtırdım 18 yaşına gelince tüm parayı hesaptan çekebilecek. Aylık 2.000 tl atıyorum. Birde ekstra anneannesi ve babaannesinin verdiği paraları, altınları yatırıyorum hesaba. Gerekirse eğitimi için kullanırım. Eğer gerekmezse 18 yaşına gelince tamamı onun olur. İster iş kurar, ister araba alır veya kendini geliştirmek için kullanır kendi bileceği iş🙏🏻
Cicismoms BenDenizMustafakemalinannesi Bireysel emeklilik yaptırdık. Her ay yatırıyoruz büyüyünce ne isterse onu yapsin
AloneMom BenDenizMustafakemalinannesi Çok isterdim onlar için yatırım yapabilmeyi ama.4500 TL maaşla anca geciniyoruz hiç para kalmıyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤔
BenDenizMustafakemalinannesi Yamanikko çok teşekkür ederim bunu bende düşüneceğim bereketli olsun inşallah sizinde birikiminiz 🤩🙏
Kalp26 Yamanikko tl olarak atmak mi usd olarak atmakmı mantıklo olur acaba tl deger kaybetmezmi yil gectikce
BenDenizMustafakemalinannesi Cicismoms çok güzel maşallah Allah bereket versin 🤩 bes hiç düşünmemistim ama araştıracağım 🤩
ayazasaf Cicismoms bes i çocuğunuz adına mı yaptırdınız acaba? Birde hangi banka ben altın hesabı açıp biriktirdim ama bes veya gon düşünüyorum 🤔
BenDenizMustafakemalinannesi AloneMom haklısınız her şey çok pahalı 😔 bayram harçlıkları felan biriktiriyorum bende bide kumbaralar az çok demeden birikiyor şimdilik 🤩 inşallah hayırlı zamanda sizde başlarsınız önemli olan para değil zaten sizin sevginiz çocuğunuza 🤩
Yamanikko BenDenizMustafakemalinannesi inşallah canım hepimizin yavrucaklarının gelecekleri çok güzel olsun❤️
Cicismoms BenDenizMustafakemalinannesi Her ay eşimin maasindan kesiliyor oraya yatiyo istediğin kadar miktarı sen belirliyorsun . Biz iş bankasindan açtık en iyisi oraydi
Zynp26- Babasının bana aldığı arabayı oğluma veriyorum annemden bana kalan evi de oğluma vereceğim bir ev de babası alır sa yeter çocuklarımız inşallah okuyup büyük adam olurlar 🙏
Cicismoms BenDenizMustafakemalinannesi Tabiki yüzde 25 devlette koyuyor 3yildan sonra dahada yükseliyor katkı payı
Jument BenDenizMustafakemalinannesi onun için bir kumbara oluşturabilirsiniz. Para veren oldukça atarsınız, birikir. 🤗
BenDenizMustafakemalinannesi Jument teşekküler ederim canım geçen bir tanıdığımız 200 lira verdi para sürekli değer kaybediyor yarım gram mi alsam yoksa Euro mu bilemedim bende