Yldzm Derinsmomm öneri degil ama önermeyeceğim bir marka var o da baby plus tam bir hayal kırıklığı 2 kere servise gonderdim bir seyi yok diye geri gönderdiler almayin aldirmayin
Tubaa_44 Derinsmomm avent veya lansinoh alabilirsiniz sorun yaşanmıyor nerdeyse çok nadir garantiye geliyordu çok daha iyi olsun isterseniz medela ama fiyatı yüksek bu ürünün
deletedmom913 Derinsmomm elimde faturalı garantili deneme harici kullanamadığım avent elektrikli pompa var uygun fiyata vereceğim düşünürseniz
Milabus Philips avent çok memnun kaldım 4 kademesi var yani ben 4 kademeli kullandım daha birsürü özelliği varmış ama sonradan lansinoh denedim hem göğsümü çok acıttı hemde sütü çok zor çıkardı
Ashly90 Milabus ne gibi özellikleri var ben pek memnun değilim ama makinede mi bir sorun var anlamadım
deletedmom913 Buketikra @Derinsmomm bir fiyat belirlemedim açıkcası elimde kalmasındansa sizinde işinzi görülsün bütçenizi zorlamadan tekliflere açığım
Didem88 Derinsmomm kullandığın makinenin valf kısmı var onu 6 ayda beyaz azaldikca değiştirirseniz ilk günkü gibi kalir
Mucizelerveanneleri Derinsmomm küçük makinelerden ziyade hastane tipi kiraladım aylık 150₺ Çok memnunum
Mertsmom Ben lansinohun en son çıkan modelini aldım,çekimi iyi ama sağma işlemi sırasında elimle sürekli masaj yapmak zorundayım,aksi takdirde çok süt gelmiyor.
acemianne__ Phillips avent var bende,ilk zamanlar epey işimi gördüm. Şu anda sağmasam da tavsiye ederim.