ssemashn Balkizlarim merhaba birsuru video var hangi video yu yapiyordunuz rica etsem paylaşır mısınız
annesinin_kizi GulAkkaya mil ne oluyor canım Bende leslie ye başlıyorum bırakıyorum 🤦♀️ Ama çok kararlıyım yorumlardan sonra yarın başlıcam
annesinin_kizi GulAkkaya anladım canım bende öyle yapmak istiyorum Ama başlıyorum sonra kalıyor Yarın başlıcam bende
Alparslanmirzabyrm 2 ayda 8 kilo verdim devam ediyorum 1 hafta ara verdim emziriyorum çok katı bi diyet yapmıyorum porsiypn kontrolü leslie ara sıra akşam yarım saat yürüyüş
bjkbb GulAkkaya gerçekten kilo verdiriyo ama bunun yanında tüketilen şeylerede dikkat edilince daha etkili oluyo ben ilk aşamada 3 günde bir kilo verdim ama beyaz ekmek tatlı pasta börek vs. yok ve bol su ile 🙂
fitmommy GulAkkaya ben de haftada iki gün yapıyorum 8 kilo ağırlıkla. Ağırlıktan kastım durmayan oğlumu kanguruya alıp yapıyorum mecbur 😂😂 1 mayıstan beri abur cuburu kestim 1 haziranda da yediklerimi sınırlayacağım allahım inşallah başarırız yaa
fitmommy GulAkkaya bence birbirimize destek olmalıyız motive olursak bırakmadan amacımıza ulaşırız 💃🏻
Necla61 GulAkkaya ah canım 😍 hiç ihtiyacın yok oysaki ben yapmıştım hamilelikte özellikle kilo alımımı durdurdu çok faydalı bi süre sonra sıkıyor ama yaparsan faydasını görürsün mutlaka 😍
mrv5556 GulAkkaya bende gaza gelip 3 kere başladım 3er gün yaptım bitti. 😂😂İstikrar yok ne yapayım 😅😅