Rezonaz HtcBelis inşallah ikimizin de düzelir. Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doktora filan da gitmedim ben 6. Ayında kontrol için de emeklemeye hazırlamıyordur filan diyorlar inşallah öyledir
Dodonay Acemiamne iyide iki aylıklen bunları cok yapamaz zaten. Sacma sapan şeylere boşluga bakıp güler. Karamsarlıga kapılmayın. Keisn tanı için iki yaşı bekliyolar. Siz neden böyle tanı koyuyosunuz.
Happyli Rezonaz canim dünden beri aynı şeyi ben yaşıyorum.okadar cok konuşmaya çalışan bebeğim bir anda sustu. Dünden beri konuşacak gibi ağzını açıyor ama ses falan çıkmıyor. Kac gün oldu sizin boyle? Bende cok endise ettim.
Rezonaz Happyli canım bir hafta 10 gündür filan böle acaba sanki konuşcak da ses çıkartamıyor gibi aynen ağzını açıyor filan geçmedi daha 😟
Happyli Rezonaz aynen ya dünden beri oyle benimki de. Arada bir agu diyir ama çok az yani. Hatta o kikir kikir gülen bebeğim sesli bile gulmedi dünden beri. Ay çok evham yaptim. Doktoruna falan sordum mu. Çarşamba dr kontrolü var soracagim bende insallah geçicidir 😣
Ademinee Rezonaz aradan zaman geçti ama nasıl bebeginiz ses çıkarıyor mu şimdi benim kizimda 6 ayına girecek çok sessiz oldu
345561 Rezonaz merhaba bahsettiğiniz durumu şu an ben yaşıyorum ve çok tedırgıım. Bebeğiniz nasıl oldu peki düzeldi mi
Rezonaz 345561 hiç tedirgin olcak bi şey yok emeklemeye hazırlanıyordur daha sonra emekledi sesler havada uçtu düzeliyorlar merak etmeyin düzeldi şükür 😊
Edam123 Merhaba kızım 7 aylik kendi kendine sesler çıkartıyor ama bize bakarak ses cikarmiyor çok endişeliyim bebeğiniz nasıl oldu arzu hanım özellikle sizi merak ediyorum lütfen cevap yazarmisiniz