busra_54 Biz 10 ayliģiz . Bugunki menümüz de neler var ? Birbirimize fikir vermiş oluruz. Kahvalti : 1 tam yumurta 3 bisküvi tahin pekmez ceviz. Öğlen: kiymali tarhana çorbası az ekmek içiyle + portakal suyu Akşam: kendimize kuru fasulye pilav yapıp onlardan yiyebildigi kadar amaç sofrada olması . 8 gibi de ırmiklı meyveli muhallebi Emziriyorumda istedikçe uyku öncesi falan
eymeninefe busra_54 bizde 10 ayligiz Kahvaltı krep salatalık domates peynir zeynir Öğlen yoğurt çorbası Aralarda meyve mama Akşam aynı bizimle birlikte yiyebileceği bişey varsa veriyorum
Kadifemsii busra_54 sabah omlet salatalık peynir ara öğün yoğurt avokado eklerim içine sonra tavuklu şehriye çorbası akşam bizimle yiyecek aralarda meyve kuruyemiş yatmadan 1 saat önce sade yoğurt
Birbebek34 busra_54 bizde 10 aylıgız bir tsm yumurta sarısı (omlet yaptım) Ev yapımı tusuz beyaz peynir 2 zeytin Cevizli pekmez Bir parca tsm bugday ekmegi
busra_54 Kadifemsii omlet falan yapınca çok yiyebiliyormu oğlum 1 yumurtanın yarısını bike yiyemiyor omlet yapınca pankek yapıncada 1 tane küçük anca yiyo peyniri malesef hiç sevmedi . Doktora söyledim bende tek yemesini istiyorum ama yemiyokarisim yapabileceğimi ara ara tek tattirmami söyledi insallah alışır oğlumda. Ilerde sıkıntı yaşamak istemiyorum
busra_54 eymeninefe az verip denemiş oluyoruz açıkçası 1 yaşında aynı deneyerek başlıyoruz sadece önde başlamış oluyoruz
Kadifemsii busra_54 kızımda başlarda yemezdi ama şimdi 3 yumurta yiyor sadece omlet olarak yiyor beyazını da kullanıyorum pankek yapınca 2 tane anca yiyor pek sevemedi peynirde kesip önüne bırakıyorum oynaya oynaya yiyor
Kagansmother busra_54 sabah haslanmis bir yumurta ve kendi yaptığın tuzsuz beyaz peynir Ara öğün çilekli muzlu smothie Öğlen ilikli kemik suyuyla yogurt çorbası akşam yulafli meyveli mama Bu gun bebek ekmegibyapmayi deneyeceğim bakalim olursa corbalarina katmayı düşünüyorum ben de😇 7.5 ayligiz
busra_54 Birde kızlar biizm kansızlık sıkıntımız var ciger verdim 1 defa kansizliga iyi geliyor bildiğim kadarıyla sevdi de . Kan ilâhımızı 10 gün kullanamayacagiz rota virüsü geçirdik ilaç kullandığımız için. Ciğeri ne sıklıkla versem etkili olur kansızlık için başka tavsiyeniz var mi
AsyaninAnnesiiii busra_54 2 buçuk yaşında kızım kaşarlı yumurta,zeytin ,salata,peynir,sarelle 💕 afiyet olsun
Immomy Biz 7,5 aylığız kahvaltı: Yumurta sarısı ve lor peynirinden omlet. Yanına yarım ezilmiş muz ve çeyrek avokado ikindi: Kırmızı kapya biner, patatez, havuç, ilikli kemik sulu çorba akşam: Aptamil sütlü pirinçli kaşık maması
turansmom busra_54 7 ayligız. Saba; Haşlanmıs yumurta sarısı, süzme peynir, pekmez Öğlen; irmikli ve meyveli püre Akşam; kıymalı, sebzeli tarhana yaninda yoğurt Vee the end 😂😂
Morfrenk turansmom Baharkokulum Ya ben bu kadar öğüne çıkamadım henüz 7ay18 günlüğüz bu kadar verdiğim zaman emmiyor doğru düzgün. O yüzden 2 öğünle sınırlandırdım kafam karman çorman
busra_54 turansmom menumuz benziyor . Canim bence kiyma falan verince yoğurt verme bence et türevlerini c vitamini ile vermek daha iyiymiş .
Baharkokulum busra_54 7 ay 17 günlüğüz 💖 SABAH : peynirli zeytinli yumurtalı pankek Ara öğün : Yoğurt ÖĞLEN : Tarhana çorbası Ara öğün : Kefir Akşam: Fırında kabak ve patates