Fundyyy Merhabalar Anneler sezaryen doğum yaptım bugün 4.günüm bu ağrılar ne zaman geçer felaket ağrı var size de oldu mu ilaç içiyorum fayda etmiyor
Cherryblossom Fundyyy benim 40 gune yakın surmustu inşallah sizinki kısa sürer. Yaz gunu demeyin ayagınızı belinizi sıcak tutun inşallah en gec 10 gune daha toparlarsiniz🙏
Cicek_Gokce46 Fundyyy 1 hafta sonra bir şeyin kalmaz inşallah canım yatıp kalkarken dikkat et oturduğun zaman gergili otur o zaman çok ağrı yapmaz 💁♀️
Archmomm Fundyyy merhaba öncelikle hayırlo olsun bebişiniz . Benim agrılarım 1 haftada çok azaldı 10 gün sonra ise hissedilir derecede azaldı hiç yok diyebileceğim kadar
89Kbr 2 sezaryenim olmasına rağmen ben ağrı acı çekmedim hastaneden çıkıp eve gelirken o odada bırakıp çıktım acımı da ağrımı da.. bğnyeye göre değişir ama max. 1 haftaya hafifler inşallah . beben hayırlı olsun ♥️
Fundyyy Archmomm teşekkür ederim ahh inşallah benimki de azalır emzirmede güçlük çekiyorum bazen veremiyorum ağrıdan
defnosgeldii Perşembe günü sezaryen doğum yaptım ben de aynı durumdayım maalesef yatıp kalkmak işkence belim ve omzumda çok ağrıyor :( ağrı kesici iğne yaptır kuzum rahatlıyosun baya
gocebebirbayan Fundyyy olmaz mı kuzum. 1 hafta ağlayarak gezdim evde. Göğüs ucum ayrı acıyordu sezaryen yerim ayrı. Korse taktım biraz rahatlatmıştı. 1 ay sırt üstü yattım. Yavaş yavaş da yan yatmaya başladım 1 ay sonunda. İlk 15 gün çok rezil ama geçiyor merak etme Allahın izni ile
Fundyyy gocebebirbayan korse takmak sakıncalı değil mi dikişler için ahhh inşallah geçer aynen öyle rezil hem de nasıl rezil geçiyor rabbim duysun sesimizi inşallah 🙏
Cherryblossom Fundyyy tabi ayagına ince de olsa bit corap ve terlik mutlaka. Beline de ince şallar varya ondan bagla sıkmadan. Sıcak icecekler ic toparlarsin hemen inşallah. Ayaklarini uzatip dinlenmeye calis bebegin uyurken🙏
gocebebirbayan 89Kbr vavvv 😅😅 benim ilk sezaryen imde çok fazla da yaş farkı olsun istemiyorum aslında. Siz neden o kadar bıraktınız özel değilse sordum ama 🙈
gocebebirbayan Fundyyy yok canım aksine faydalı. Ne enfeksiyon oldum ne dikişim açıldı. Çok rahat geçirdim çok şükür. Benden bir gün önce sezaryene girmiş biri vardı aynı gün korse takmış 3. doğumuymuş cirit atıyordu hastanede 😂
89Kbr gocebebirbayan ilk eşimin 2. Çocuğu hakettiğine İnanmıyordum bi son göremediğim için 2. Çocuğu hiç düşünmedim. zaten bi son da olmadı …
Aselinannesi0655 Fundyyy canımmm gittikçe azalıyor ben bi de doğum yaptım covit oldum ağrılar ikiyr katlanmıştı ama geçiyor merak etme. Sagdan sola bile dönemiyorsun aöa geçiyor