Emineulu58 hem mide bulantılarım , sürekli istifra etmem ve yüksek riskli gebeliğim yüzünden temizlik falan yapmadım. 22. haftama kadar calıstım az da olsa, sonra doguma kadar evde yatarak geçirdim. Hamilelik kapalı bir kutu , bilinmez bir dünya. Kimisi pilates yoga yapar temizlik yapar birşey olmaz kimisi en ufak harekette büyük risk yaşar. Hamilelikte salgılan hormonlar, organlarımızın konumu, vücudumuzun kendini korumaya almasıyla yasanan gerginlik halleri her kişide farklı. O yüzden kimseyi takmamak lazım. Eski kadınlar onca imkansızlıga ragmen cok sık hamile kalabiliyor, bebek kaybedilse bile yeniden kolayca hamile kalabileceğini bildigi için hayatına daha kolay dönebiliyordu. Ama şimdi öyle değil, dogurganlıgımız azalıyor bir sürü farklı sebepten. Cok detay temizlik yapılmasa da olur, laf edenleri hayatınızdan net bir şekilde cıkartabilirsiniz. İnsan laf etmez, gelip size sorar kardeş birşeye ihtiyacın var mı temizliğini yapalım ütünü yapalım diye.. Son 3 ay ve bebekle ilk 6 ayda kesinlikle yardımcı şart bir kadına .