Asas Menenjit aşıları hangi marka kaç doz yaptırıcaksınız ? 3. Ayda yaptıranlar özellikle hangi aşıları hangi aylarda yaptırıcaksınız ?
Balogluma Asas bizim doktorumuz 9 ve 12 aylarda yapicaz dedi. Marka soylemedi bende suracikta bekleyeyim 😊
Ozi18 Asas bizde 3 ayı doldurduk. Bu ayki kontrolde doktorumuz menengokok 1. dozu yapalım dedi, ismi be ile başlıyodu tam hatırlayamadım. Sonra iki doz daha yapılıcakmış. İlk doz yapıldı yani.
Aysenil_ Asas bir saat sonra doktor kontrolümüz ve aşılarımız var.Meningononk ilk doz A ve B aşıları nimenrix ve bexsero vurulacaz.Cumarteside rota virüsünün ikinci dozunu vurulmuştuk.Kızım 3 ay 2 günlük bence ne kadar erken vurulsa o kadar iyi diye düşünüyorum.Meningononk Ası 2 doz B si 4 doz diye biliyorum.İki doz arasında en az 1 en fazla 2 ay geçmesi lazımmış.
Asas Erselinannesi tek aşımı yaptırdınız . Aşıların grupları oluyormuş sanırım doktorumuz bize 2 tane önerdi oyüzden soruyorum.
Asas Aysenil_ bizede bu iki aşıyı önerdiler . Ancak 3-5-13 aylarda her iki aşıyıda bu şekilde olucağını söyledi . Neye göre ayarlıyorlarki herdoktor farklı söylüyor .
Asas Aysenil_ birde aşı olduktan sonra iğnenin boyu çok büyükmü çok ağladımı ve yan etki yaptımı bilgilendirirmisiniz☺️
Aysenil_ Asas yeni yaptırdım normal iğne boyutlarında ağladı ama dikkatini dağıtınca sustu doktor biraz ateş yapabilir çıkarsa calpol ver dedi
arttenda Asas 3 ve 5. Aylarda Nimenrix yapıldı. 7. Ayda da bexsero yapildi. Bexsero 3 doz yapılıyormuş. Bir dahakiler sanirim 9. Ve 15. Aydaymiş.
Aysenil_ arttenda biz 3.aydayız nimenrix ile bexsero aynı anda yapıldı diğer dozlar 5. Ayda 9. Ve 13. Aydada diğerleri olacakmış her doktorun tarzları farklı demekki
melis_duru Asas Nimenrix yapıldı 3. ayda. Diğer dozları da 5. ve 13. aylarda yapılacak. Ateş yapmadı ama biraz huzursuzluk yaptı malesef, gece uyuyamadı kızım ama sadece 1 gece sürdü, ertesi güne geçti
Asas melis_duru sadece rimenrix oldunuz yani b grubu olan bexsero yeni bi aşıymış onu önermedimi doktorunuz