Bir_prens_annesi Kizlar merhaba buz lazer ağda kadar acı veriyor mu hic duymayanlar oluyormus cok aciyor diyenler oluyor acı esigim düşük birisiyim alayim görüşlerinizi ❤
melikeeomeer Bir_prens_annesi bacağımı aldırırken nerden baksan 1 saat sürüyor aşırı canım yanıyor ama lazer 10 dk hop misss tabi buz lazerden bahsetiyorum ateşli lazer paşadan daha beter
Sevdamavi Bir_prens_annesi buz lazer de acı olmuyor kuzum buzsuz olanı facia 😀facia kısmı da bikini bölgesin de oluyor diğer bölgeler de sıkıntı olmuyor da
CanselK Bir_prens_annesi Ablamın canı kadar tatlı can görmedim 😂 Tek kaşını 1 saatte dur dur dur diye diye alırdım 😂 Dün ilk seansına gitti ve Sinek ısırığı gibi dedi
Fitifiti Bir_prens_annesi Zerre acı yok🙃 ama ablam zıplayarak yaptırdı. Herkesin acıya eşiği farklı işte
ikibebebiranne_ Ben agdaya dayanabiliyorum kendim 3 4 sene boyunca aldım 1 kerede kuaföre aldırdım ben lazere dayanabilir miyimki daha mı kötü agdadan
Kirpapatyasi Bir_prens_annesi lazerede agdayada gitmiş biri olarak cok zevk alıyordm resmen uykuya daliyordum😂😂lazere gittiginde sey düşün cocugu bırakmışsn biraz kafa dinleyeceksn gözünü kapat😂😂
ikizbabymom Bir_prens_annesi 3 yıl düzenli olarak ağdaya gittim azalma olmadı verdiğim para çektiğim acı da cabası.10 seans gittim buz lazere çok güzel sonuç aldım bi 10 seans daha alcam biter zaten keşke daha erken başlasaymışım
nursocum Bir_prens_annesi Soprano ace makinasına gidiyorum sıfır acı bende asla dayanamam. Soprano ace internet sitesinden yaşadığınız şehri seçin güzellik merkezinde değilde kliniklerde oluyor genelde
ElifOkay Bir_prens_annesi Buz lazerde sadece bikini bölgesinde agrı oluyo amq dayanılmayacak kadar degil igne saplıyor gibi 😊
Dolunayinannesi Ya kizlar emzirirken lazere gideniniz var mi ben de baslamak istiyorum ama kimi klinikler emzirirken yasak diyor kimisi yasak degil diyor ikilemde kaldim cok fena
Bir_prens_annesi Kızlar lazerden sonra hamilelik dusunulurse kil çıkıyor mu tekrar hormonal durumlardan dolayi birde bunu merak ediyorum
Heyyymomyy Bir_prens_annesi ben evlenmeden önce yaptırdım. Doğumdan sonra biraz çıktı çok fazla değil. Bitiş yaptırmamıştım vaktim yoktu. Şuan bile çok rahatım. Tavsiye ederim. Genital bölge ıslak olduğu için garanti zaten vermiyorlar