Petitom Mom087 canım benim doktorum kesinlikle önermiyorum takmıyorum da dedi spirali doğum kontrol hapı verdi emzirirken kullanılabiliyor cerezatte onu kullanıyorum ya da prezervatif dedi
Mom087 Petitom ama benim arkadaşım o doğum kontrol ilacını kullandı sütü kesildi azaldı ben bunu hemşireme sordum önermiyorum emzirirken sütünde azalma olur demişti cesaret edemiyorum ne kullanacağız sasrdim
Petitom Mom087 canım burada çok kullanan var bu ilacı ben sütle ilgili bir sorun yaşamadım kullananlara bir sorabilirsin
BeybininAnasi Mom087 doktor normal mi dedi? Bende hiç ara kanama olmadı. Normalden fazla adet oldum ilk birkaç ay sadece, o kadar.
Mom087 BeybininAnasi normal demişti canım hemsirede öyle söyledi sağlık ocağındaki ebede belkide herkeste farklı gösteriyor bilmiyorumki
Tobby19 mom6554 kaynak ne? Kaynak o bu şu. Kuranda yazıyor dedim. Yani tek kaynağımız olan kuranda. Allahın sorumlusunuz dediği kitapta. Sizinki dinin kaynağı hale getirdiğiniz başka insanlara,şeyhlere,mezheplere göre demedim.
Mom087 Tobby19 adetli iken namaz mi kılınır Allah aşkına ya ha 10 günden sonrası özüre girer bunun nesi Kuran’da yazıyor
Tobby19 Mom087 ahzhdjd bu kadar hayrete düşmeyin hanımefendi. regli Olmayı pis iğrenç gören evinde yoğurt kuramayacak kadar lanetlendiğini söyleyen bu zihniyete inanan sizsiniz. Kuran değil. Kuranda sadece cinsel ilişki yasaklanmıştır. İbadetlerinizi yapmanıza engel değildir.
Mom087 Tobby19 ya bı git işine adetli iken namaz olduğu nerde görülmüş sen önce kendi zihniyetini bir düzelt saçma sapan yalan yalnis yorum yapıp durmasenin dini bilgin bu kadar demekki sen adetli iken namaz kılmaya devam et
Tobby19 Mom087 yani acaba hangi ayet diye bi bakma gereği duysanız bunun benim saçmalığım değil kuranın ayeti olduğunu anlamanız daha kolay olmaz mı? 💜💜😬
Mom087 Tobby19 adetli iken namaz kılındığı nerede görülmüş çok cahilsin mübarek dinini öğrense gel lutfen 😊
Cinarduygu12 Direkt ayet olarak yazabilir misiniz belki biz yanlis biliyoruz ogrenelim hangi cuz hangi ayet
pembeninkurku Tobby19 Allahım bu gözlerim daha neler görecek? Peki ya kulaklarım daha neler duyacak? Sen kuranı yanlış anlayıp okumuşsun be bacım??? Nerde yazıyor fotoğrafını Çek at bakalım bi bizde görelim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
tatlisertt Burada bunu tartışmak inanılmaz saçma. 1300 yıllık düzeni iki kelime ile degistiremeyecegimize göre ?