suleymanpasamm Spiralde bazı kişilerde olabiliyor bu durum ablamda böyle olurdu bebek bezi kullanıyordu düşün yani ama 6 aya geçti demişti
Mom087 suleymanpasamm adet gibi deil canm ben daha adet olduğumu falan bilmiyorum ki pazartesi bittiydi 3 gün sonra tekrar geldi şimdi gene var kahve leke adet kırmızı olur vede geldimi çok gelirdi şu gibi yani hiç öyle bı durum yok bende
Mom087 dilekonler96 bnimkide aynı hormonluyu srdum kırk yaş üstü ve hasta kişilere takılır genelde dediler
Mom087 Yasemnyusra amin inslh bnde bunu demek istiyorum namaz kılarken hiç rahat deilm sanki pis gibiymisim gibi geliyo
sevdam4721 Mom087 bnmde aynı sekılde 3 ay daha beklıcem çıkarcam olmadı namaz kılamıyorum ve sureklı yıkanıyırum 2 gün snra gene kanama
Selinbam Mom087 bna doktorum 6 ay sonra gel takalım demşti doğum yaptığımda yani size çok erken takılmış gbi geldi bna biraz vücut toplasaydı keşke
Hamsicikk Mom087 ben daha taktırmak ama oz3l bi spiral çıkmış şimdi özellikle kanaması olanlar için ucreti 1000 TL doktorum garanti verdi kesinlikle kanama olmuyomuş bakalim bende taktiricam randevu aldim
Tugba_tasdemir Mom087 Bende yarın taktircam mecburum başka korunma yöntemi yok eşim kullanmiyo kondom ilaç desen zararlı şişlik yapiyo
Mom087 Tugba_tasdemir aman Allah korusun baktrmistim yerinde demişti ama ped falan hiç dolmuyor ki o şekilde bir kanama değil anlamadım da