Sumeyra87 Benim kızım doğumdan itibaren kusuyordu ,doktor geçer dedi ama geçmedi bize gaviskon infart önerdi .doğumdan itibaren sütüm olmadığı için kullanmış olduğum belelac Gold mamasinin için koyarak verdim.lakin hiç bir fardasini görmedim .çocuğu biberonla yerken yarısını yemeden gaz çıkarır kusardi sonra devam ederim yedirmeye bı avuç dolu yine kusardi ,çoğumu 8 aylık olana kadar yere bırakamazdim bıraktığım an yemekten 3 saat sonra olsun yine kusardi.sonra bı profesör doktora gösterdik.ileri derece gostr leflu rahatsizli var olduğunu söyledi.Bize çocuğun iki saatte bir beslenmesini ve mama-kati gıda şeklinde ,beslendikten sonra bir saat dik bı şekil de biz mama sandalyesinde oturduk.mama verirken 100 ml altında verdik mamanın sonlarinda mamaya gavisgon infat verdik .bu uygulama o kadar çabuk farda gosterdiki kızım kuşam oranı ilk bir buçuk ayda yüzde 90 azaldı .şimdi 10 aylık ve kızım o profösorun yediğin yaptıktan sonra 2 ay icerisni de kusamsi geçti .Allah razı olsun o doktorda .benim kızım 8 ayga kadar günde 3 defa üst değişirdi ve devamlı mama önlüğü yıkanır duruşu .şimdi üstünü kirlenince değiştiririm.