cicekannesiii kizlar bebegim alerjik bebek dikkatte ediyorum yediklerime simdi gordum korktum doktorada hafta sonu diye ulasamiyorum sizde boyle birseyle karsilastinizmi sicaktan mi acaba isilikmi diyorum ama alerjisi var ondan sanirim moralim bozuldu ya😔
Emir123ali cicekannesiii canım alerji gibi değil egzama değil yani alerjiden olsa göğüsünde ve yüzünde olur
cicekannesiii Deletedmom0099 isilik boylemi oluyor acaba onuda bilmiyorum artk ne yapcam karar kara dusunuyorum sutumde var artk yemek yemekten korkar oldum
cicekannesiii Emir123ali alerjide cogu yerdemi oluyor canim her yerini kontrol ettim suan sadece kolunda gordum
Deletedmom0099 cicekannesiii benim kızımın yüzünde vardı böyle doktor alerji dedi diyet verdi ama ben yapmadım çünkü alerji olmadığından emindim. alerjisi yokmuş, sıcaklar bitince geçmişti
Emir123ali cicekannesiii evet önce yüzünde ve vücudunda olur kıyafetinden dolayı olmuş olabilir oraya gelen dikiş yeri felan varsa
cicekannesiii Deletedmom0099 bizdede alerji var ama ilk defa boyle oldu normalde olur sivilce tarzi geciyor hemen 2 3saate bu gecmeyince panik oldum
cicekannesiii Emir123ali suan icin kolunda gordum oda ilk defa boyle oldu oluyordu ama 1 2 saate geciyordu bu gecmiyor
cicekannesiii Toprak2509 sut alerjisi var bizde pazartesi tekrar goturcez doktora dicem resmini cektim ne dicek bakalim