Aysecikk3 Merhabalar, bebeğim 2 aylık uygun, fiyatlı Kanguru arıyorum. Solomom baby Kanguru aldım ama kullanışlı gelmedi bana her yerinden bi çıt çıt çıkıyor neyi nereye takacağımı bilemedim iade ettim 😂 böyle daha pratik bişey arıyorum
haziranin25i Aysecikk3 ben solomom baby her yöne kullanıyorum bebeğimin 40 i çıktığından beri en sevdiğim ve en çok kullandığım ürün oldu. Sadece çıt çıt için mi iade ettiniz?
Utkucan Aysecikk3 solomom baby her yöne var bende en iyi kanguru markalarından ve en rahat olanı bence bunu kullanamadıysanız almayın yeni bir kanguru
girlandboyandmumy_ Aysecikk3 bende öneriler için burda bekleyeyim 40 mız iki gün oldu çıkalı kullanışlı ve bebeğimin rahat edeceği önerilerinizi bekliyorum
daisybebek Aysecikk3 ben bebeğim öne bakmayı seviyor diye mamadus her yöne almış ve pişman olup iade etmiş biriyim. Mamadus solomonbaby bunlar hiç konforlu değil bence. Bebeğim 5,5 aylık olmasına rağmen sıkıldı resmen. Sonra sadece bana dönük ve sırtta taşımalı olan Neko Start kanguru aldım okadar konforlu ve güzel ki. Bebeğim hiç sıkılmadı ayrıca terletmşyor. Diğerleri çok kalın terletiyordu. Ben Neko Start öneririm👍
Aysecikk3 haziranin25i Ilk bebeğim daha önce hiç Kanguru kullanmadım açıkcası çok karışık ve zor geldi onu oraya tak onu oraya… Malesef iade ettim yorumları okudum da etmesemiydim acaba diyorum😕
Linaninannesiii haziranin25i yüüzü öne dönerekte kullandığınız mı çevreye bakmak istiyor kızıyor bana dönük olunca. Çok kişi sağlıklı değil öne doğru baktırmak demişler 4 aylık şuan
haziranin25i Aysecikk3 valla benimde ilk kanguru deneyimimdi ama YouTube da nasıl takılır kullanılır videolarını izleyerek yaptım. Önce bel kısmını takıyorum sonra bebeğimi oturtuyorum en son kolları geçirip çıt çıt liyorum. Ve bitti sonra bebeğimle geziyorum 🤗🤭 bir tane daha çıt çıt li yer kalıyor oda şapkası için ya da yastığı için çenesinin altına sertlik dayanmasın diye. Kanguru da solomom baby iyidir keşke iade etmeseydiniz gerçekten eliniz ayağınız oluyor alıştıktan sonra 💜
Linaninannesiii Aysecikk3 bende düşünüyorum ama yüzü öne yönelik oturtmak sağlıklı değil yazmışlar banada. Bende sormuştum 4 aylık bebişim daha 3 aylıkken bana doğru dönünce kızıyordu öne bakıyordu kucağımda. Kucakçı bir cocuk yoruldum kanguru alayım demiştim
Utkucan Aysecikk3 yani benimde ilk sizde hangi modeli var bilmiyorum ama bende çift yönlü olan var tek başımayken bile çocuğu yerleştirip kullanıyorum zaten herşeyi ayarlı çok çıt çıt dediğiniz kısım kemerlerse zaten sonradan bir boyundakini birde beldekini kapatmak zorundasınız YouTube’dan video açıp izleyin cidden çok basit her kanguru sağlıklı değil çünkü bebek için alıyorsanız m oturuş pozisyonu olan ve ergonomik olanlara bakın yine tabi
Aysecikk3 haziranin25i Siz kaç aylıkken kullanmaya başladınız? Bebeğim biraz minik içinde kaybolur gibi olur mu bilemedim
Linaninannesiii Utkucan bana öne doğru baktırmak sağlıksız kendinize doğru oturrtun dedi formdakiler 4 aylık siz o şekilde kullanıyormuydunuz
Aysecikk3 Utkucan Siz kaç aylıkken kullanmaya başladınız. Bebeğim biraz minik içinde kaybolur gibi olur mu?
haziranin25i Linaninannesiii Aldığınız kangurunun amacı çok önemli. Ergonomik ve m oturuşu destekliyse herhangi bir doktor kullanmayın demiyor. Kızım şuan 4 aylık 3 aydır kanguruyla kontrole gidiyorum doktorum herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Kalça cikikligi vs olmadı da.. Yüzü bana dönük taktığımda 1 dk bile durmuyor ama yüzü dışa dönük taktığımda 24 saat gezdireyim asla sikayetlenmez 🤗
Utkucan Linaninannesiii Şuan kafasını daha iyi tutmasını bekliyorum ben öne doğru için kafayı iyice tutabiliyor olması lazımmış ama çok uzun süreli kalması tavsiye edilmiyor öne doğru biraz daha büyürse kısa süreli de olsa kullanırım
haziranin25i Aysecikk3 ben 40 i çıkar çıkmaz kullanmaya başladım. Şuan 4 aylık hala kullanıyoruz babasının ve benim en sevdiğim ürünümüz oldu 🤗💜 Kızım minyon içinde kaybolmuyor zaten poposuna destek olsun diye yastığı da var onu da altına koyuyorum. 😇
Utkucan Aysecikk3 şuan 3 aylık kullanıyoruz ama satıcıya sormuştum ben her yöne modeller için altına yastık aparat veriyorlar onunla kullanabiliyorsun yenidoğandan itibaren 3,5 kilo ve üzeri olan bebekler için 7 kilodan sonra yastığında çıkarıyorsun kafasını tutar hale gelincede öne doğruda oturtabiliyorsun bebeği sendeki her yöne ise tabi tek yönlü olanlarda yenidoğan aparatı almak gerekiyor 3. Aya kadar ama kaybolması mühim değil zaten küçükken sadece anne teması amaçlanan sonradan çevreyi görmek istiyor
Linaninannesiii Utkucan kaçıncı ayda kafasını tutabiliyor acaba o açıdan düşünmemiştim mantıklı bana kalça omurilik ile ilgili demişlerdi
Utkucan Linaninannesiii 4. Ayda bence tutuyordur çünkü şuan oğlum 3 aylık şuanda bile tutyor baya baya
Linaninannesiii Utkucan yok canım hafiften oturtmaya çalıştığımda kafayı düşürüyor😅 ayakta tutuyo kafasını çevrrye bakıyor kucağımda. Ama oturunca tutamıyor. Ayaktayken mi otururken mitutuyor sizinki
Linaninannesiii Utkucan yok canım hafiften oturtmaya çalıştığımda kafayı düşürüyor😅 ayakta tutuyo kafasını çevrrye bakıyor kucağımda. Ama oturunca tutamıyor. Ayaktayken mi otururken mitutuyor sizinki