Mavikelebekkkkkkk ZehraSareMom uyurken bile ozletiyolar kendilerini . Gun icinde uzun uyusa gidip dakka basi kontrol ediyorum uyandimi diye 😅
Kadifemsii Mavikelebekkkkkkk kulağının biraz altı boynuna doğru bayılıyorum hele o kokusu 🥰 ah yavrum iyi ki gelmiş iyi ki anne olmuşum 🌼 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ozgeruya Mavikelebekkkkkkk ben bazen ısırıyom acıtmıcak sekilde onunda hosuna gidiyo hemen agzima getiriyo🙂
BiricikAilem Mavikelebekkkkkkk 😆😆 boynu ve ensesine ölürüm. Hatta biraz kirlenince daha güzel kokuyor ımmmm😆 Ayaklarını bir gün kokladım baktım azıcık kokuyor, müptelası oldum o kokunun.
Darkrosewater Mavikelebekkkkkkk gıdıdan ve dudak yanak arasından çeneden her yerinden öpesim geliyo 🙈😂 ayak kol bacak ense göbiş 🤤bak şimdi canım çekti uyandırıp öpesim geldi 🤣
Girlpower Mavikelebekkkkkkk yaaaa ben de bizimkine has sanıyordum ayak kokusunu😂😂😂 banyo yaptırıyorum bakıyorum akşamına ayaklar kokmuş bayılıyorum kokmuş ayaklarını öpmeye 😙
Mavikelebekkkkkkk Girlpower ay evet bizimkide oyle bi corap giysin 2 3 saate kokar hemen bayiliyorum😅