Mavikelebekkkkkkk Kizlar bebisleriniz en cok neresini opmeyi seviyosunuz . Ben ayaklarina boyle bayiliyorum resmen . Size biraz tuhaf gelicek ama corap giyince parmaklari terleyip kokunca koklamaya doyamiyorum sanki dunyanin en guzel cicegi gini kokuyo😌🌺
MinnakAsel Mavikelebekkkkkkk Oyyy maşallah 😊boynunu öpmeyi çok seviyorum cenneti koklar gibi oluyorum çünkü 😍😍
Mavikelebekkkkkkk MinnakAsel Kk41 Mom0911 mariecurie20 YouTube Morfrenk birboncukannesi aynen oyle boynuda mis gibi kokuyo ama ayaklarina ayrica bi asigim. Artik bizimkisi qlisti corabini cikarip opunce oylece duruyu izliyo guluyo🤭
Vanilya Mavikelebekkkkkkk Ensesinden ellerinden bacaklarından yanaklarından kafasından alnından 😂☺️☺️☺️Ohh ya Allahım şükürler olsun iyi ki varlar
sheesyelllow Mavikelebekkkkkkk mis gibi süt kokususuyla tombik gamzeli yanağından ve gamzeli çenesinden tombik ellerinden göbeğinden kısacası her yerine bayılıyorum tombik oğlumun 💙
Ozgeruya Mavikelebekkkkkkk ben bazen ısırıyom acıtmıcak sekilde onunda hosuna gidiyo hemen agzima getiriyo🙂
Minnossareannesi Mavikelebekkkkkkk ayyyy kaymağım uyandırıp öpesin geldi 🥰 o ekşi kokuya bende bayılıyorum yaaaa ayakları elleri boynu gıdısı ensesi yanakları aşkımmmmm
Hacer_0393 Mavikelebekkkkkkk Aynen bende yüzünü öpmeye kıyamıyorum ama boynunu ayaklarını saymakla bitmez heryerini yaa o kadar güzel kokuyo ki anlatamam😂😂
Sln20 Mavikelebekkkkkkk Boyun miss, ayak, eller, yanak off ayıramadım şimdi her yerine bayılıyorum 🥰 Allah hepsine sağlık versin 🧿