hypatia mom073 o zaman boyama hiç. bir yere gideceğin zaman veya seni rahatsız ettiğinde aşağıdaki linkteki sprey çok iş görür görünen beyazlarını onunla kapatabilirsin 🌸 https://www.hepsiburada.com/wella-koleston-dip-boyasi-3-saniye-beyaz-kapatici-sprey-koyu-kumral-p-hbv00000l4ict
mom073 hypatia aynen kuzum bi arkadas daha söylemiş bunu idareden kullanırım😍 çok teşekkür ederim canım ❤️❤️
mom073 Gnshilal ya kimseyle görüşmüyoruz virüsten dolayı ama yinede arada bi dışarı çıkıyoruz yinede tahatsız ediyor😔 bi arkadas gecici spreyi söyledi onu kullanırım
Bireylulmeselesi02 mom073 yaaa ben ondan pek haz almıyorum çünkü canım tatlıdır ondan ama sana yakışacağından hiç süphem yok canım🥰😍❤️
Vanilya mom073 Öyle yap canım, evde bir işlem uygularsan kuaför istediğin rengi tutturamıyor. Yıpranma da çok olur öyle. Sen direkt pazartesi randevunu al boyat
Asklepios mom073 valla ben diplerim iyice açılana kadar bekleyip kızıl yaptım ama yine de sen bilirsin 😂😂
mom073 Bireylulmeselesi02 yaa teşekkür ederim balımm😍 göbeğimi ve dusağımı deldirmiştim onlar kadar acıyacağını düşünmüyorum ama yinede bi tırsmıyo değilim😂
mom073 Asklepios benim dipler direk beyaZ😂😂 o yğzden çok rahatsız oluyorum 😬 aslında kızıl düşündüm bende ama bana aslaaa yakışmaz🥲
mom073 Vanilya yaa bilemedim valla ama iyice düşünücem mutlaka aslında hemen yaptırmak istiyorum ama eşim ve cevredekiler bayramı bekle diyor🤔
Bireylulmeselesi02 mom073 ayyy kız sendeki cesarete hayran kaldım ben hiç o konularda cesaretli değilim😬burun vız gelir sana o zaman hahahha
Asklepios mom073 sana koyu renk daha iyi gider bence 🌼 zaten bende öyle alev kızıl yapmadım kızıl kahve gibi kızıllık belli sadece 😂
mom073 Asklepios evet şuan saçlarım koyu kahve ama açtırmak istiyorum açık kahve yapmak ön kısımları farklı bi renk istiyorum😬 hahahsh eminim çok güzel olmuştur😍
Asklepios mom073 ay hani şu bu aralar moda var ya. Dur belki görmüşsündür sefirin kızında doktor vardı ya hani hem masumiyet de oynuyordu İrem rolünde o tarz birşeyler yaptır madem önü farklı yapacaksan 🌼