Teemo07 Berrusunannesi Bebeğe verilir mi emin değilim ama ben şuan içiyorum. 2 dir de rezene veriyorum oğluma. Pek işe yaradı mı emin değilim ama ben de şöyle köşede bekleyeyim. Aslında rezene verdiğime göre papatya da verebilirim sanırım 🤷🏻♀️
Omerinannesi342 Berrusunannesi ben bir yaşından sonra içirmeye başladım papatya ama rezene veriyordum
Trkanmete Berrusunannesi papatya çayını ben oğluma kabız olduğunda içiriyorum. Bağırsakları çalıştırıyor. Hergün verilmez diye düşünüyorum. Bir kere bile içirince hemen kakasını yapıyor
Berrusunannesi Teemo07 ya vallaha ben akşam verdim çok az aman 20 cc filan ve rahat uyuduk aslında bende bi rezene bi papatya versemmi diye düşünüyorum gece sadece emmeye kalktı bi kere sonra hep uyudu normalde gece 4 te filan kalkıp oyun oynamak istiyo
Teemo07 Berrusunannesi bende yapabilir bu gece. Cunku dun gece hiç uyumadı neredeyse. 2.5 da Bi kalktı 4 te yattı. Derdi oynamak falan da degil gazını atamıyor. Kıvranıp duruyor .5 te kalktı sonrası hep 20 dk 20 dk.. En son isyan ettim 8 bucukta verdim annemin yanına.
Berrusunannesi Guzelkizimbenim rahat uyusun diye gece r te mutlaka kalkiyo çünkü bu akşam verdim sadece emmeye kalktı gece sonra hemen geribuyudu
Berrusunannesi Teemo07 vallaha ben rahat ettim uzun aradan sonra ilk defa bu gece aralıksız uyudu mızmızlandı memeyi verdim hemen heri daldi
Berrusunannesi Trkanmete birgün arayla rezene papatya versem mesela birgün rezene bir gün papatya gibi
Trkanmete Minikmucizemmmmmm kendim toplayıp kurıttuğum papatyaları bi sudan geçirip üzerine sıcak su döküp demlenmesini bekliyorum.
Minikmucizemmmmmm Trkanmete ben 3 bardak su 3 yemek kaşığı papatya yı kaynattım ama cok agır oldu içemedim acaba ölçüsü nasıl olmalı
Aysen58 Berrusunannesi merhaba. Bu bazı emzirme çaylarının içinde papatya-anason filan oluyor. Mesela mesh markada vardı. Ben emzirmiyorum ama öncesi almıştım. 2-3 gündür oğlum.rahatsiz veriyorum ılık çokta sevdi ve güzelde uyuyor. ( 13 aylık bebeğim)